реклама

реклама

ПриватБанк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 60 000 гривень за будь-яку інформацію, що допоможе затримати злочинців, які зламали його банкомат в Черкаській області, повідомляє прес-служба установи.

Як повідомили в службі безпеки банку, злочин був вчинений вночі 20 жовтня в селищі Шрамківка Черкаської області. Перерізавши кабель і повністю знеструмивши магазин «Автозапчастин», де встановлений банкомат, злочинці змогли відключити сигналізацію і проникнути до приміщення магазину. Дві години «роботи» з газовим різаком дозволили зловмисникам дістатися до банкоматного сейфу і викрасти частину грошей – в основному дрібними купюрами.

– Я переконаний, що ці «різники» банкомата будуть затримані найближчим часом. Як правило, такі злочини розкриваються за «гарячими слідами», які злочинці лишили після себе достатньо, – говорить керівник служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. – Сьогодні грабувати банкомати дуже ризиковано і беззмістовно: навіть маючи достатньо часу і все необхідне обладнання, злочинці так і не змогли дістатися до основної частини грошових коштів – в наших банкоматах це зробити технічно неможливо.

Служба безпеки банку зазначає, що за будь-яку інформацію про особи злочинців, що допоможе швидше арештувати грабіжників, буде виплачена винагорода в розмірі 60 000 гривень. Передати інформацію банку можна за телефонами (056) 716-35-02 або (067) 565-12-34, електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

У рамках програми «ПриватБанк проти злочинності» банк гарантує винагороду за інформацію, що допомогла розкрити будь-який злочин, вчинений проти банку – від збройного нападу на відділення до отримання кредиту за підробним паспортом. З початку 2012 року за розкриття злочинів проти банку вже виплачено понад 1,2 млн. гривень. За останні два роки 95% злочинів, пов’язаних зі взломом банкоматів ПриватБанку, були розкриті протягом кількох днів після вчинення.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Читал 23.10.2012 17:30
В одном индийском городе вандал, который портил автоматы по продаже питьевой воды,три месяца отработал в средине этого автомата при +50, наливая эту воду вручную... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Дядя 23.10.2012 17:01
А где выгода банку? Мажет бесплатная рекламка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100