реклама

реклама

У місті Каневі (197-ий округ) заклеїли окремі біг-борди на підтримку кандидата-мажоритарника від Партії регіонів Віктора Коржа. Про це інформує громадянська мережа «ОПОРА».


Більшість реклами у Каневі присвячена саме Віктору Коржу й агітують на них в основному представники комунальних підприємств та організацій. На одному з варіантів біг-бордів було зображено директора Канівського училища культури Віктора Тихомира і директора Дитячого центру туризму Тетяну Дорошенко. Від їхнього імені на рекламі звучить основна теза «Наш вибір Віктор Корж».  Проте вже згодом саме ці рекламні щити були заклеєні білим папером. Як виявилося, причина у тому, що Тетяна Дорошенко не лише директор Дитячого центру туризму, а й голова дільничної виборчої комісії №710894 у 197-му окрузі. Інші біг-борди розташовані у місті до цього часу.


Варто нагадати, що відповідно до чч. 2,4 п.1 ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України» «участь у передвиборчій агітації забороняється членам виборчих комісій протягом строку їх повноважень у відповідних виборчих комісіях», «органам виконавчої влади, органам влади Автономної Республіки Крим та органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам і судам».

Нагадаємо, що окрім того, всім підприємствам, організаціям та установам було розіслано запрошення на підписання «Соціальної угоди» Віктора Коржа з громадою Канева. Адресантом став виконавчий комітет Канівської міської ради. Проте, як і в ситуації із Тетяною Дорошенко, вони схаменулися і розмістили на офіційному сайті інформацію, що цей лист є помилкою, тому потрібно вважати його недійсним.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100