реклама

реклама

На сьогоднішній нараді в Черкаському міськвиконкомі міський голова Сергій Одарич попередив свого підлеглого – начальника відділу екології МВК Володимира Гусаченка про можливе звільнення.

Під час свого звіту директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець зауважила, що за цей рік їм не вдалося купити спеціальний апарат для контролю задимлення – димомір. Причина – «відсутній рядок у природоохоронному фонді», який би регламентував купівлю.

– А з інших джерел ми не можемо придбати? Я повинен думати за вас, за фінансистів. Вас тут така орава сидить – 40 осіб, які все знають!.. – обурився міський голова Сергій Одарич.

Потім він попросив свого першого заступника Віктора Беззубенка розібратися у цій ситуації та виявити, хто гальмує процес.

– Вони вже там по десятку листів одне одному понаписували, понапридумували по 25 причин, щоб нічого не робити. Мені доповісти, хто забуксував, – зауважив мер.

Однак винний зізнався сам. Ним виявився Володимир Гусаченко.

– До п’ятої години у вас є шанс довести, що ви не змогли цього зробити. Якщо виявиться, що це можна було зробити, то вам краще писати заяву, – повідомив Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 гость 25.10.2012 12:17
Гусаченко на своем месте там таких уже немного осталось основная масса горисполкома неучи бездари и взяточники таких Одарич любит
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 шаман 24.10.2012 22:21
Старый принци---бей своих,что бы чужие боялись!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Лидия 24.10.2012 17:02
Я также поддерживаю Гусаченка ведь Одарыч не будет нести ответственность за нарушение бюджетного кодекса,эту школу я проходила.Владимир не сдавайтесь Одарыч уедет с Черкасс, а вам отвечать перед законом, и не подставляйте начальника отдела бух.учета. Удачи вам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Не віримо 24.10.2012 16:32
Цитую Оксана Колісник:
"Тіатр і його артІсти..."

Для кого Одарич влаштовує цей цирк? Відомо, що без його згоди підлеглі в мерії зайвий раз "пісять не ходять" :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Володимир Абраменко 24.10.2012 14:19
Знаходячись на посаді в міській раді кожен намагається зробити якомога більше корисних справ. Але бажання не завжди збігається з можливостями. За порушення бюджетного кодексу наступає серйозна відповідальніст ь. Я підтримую Гусаченка.
P.S. Даючи коментарі не ховайтесь за псевдоніми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Місто 24.10.2012 11:13
Колись я вважав,що Абраменко далекий від своєї посади, як декабристи від народу. Але коли призначили Гусаченка...Сергію Олеговичу, працевлаштуйте на цю посаду свого собаку Флорі, якого тут вже всі полюбили трохи більше, ніж Вас. Однозначно, шкоди місту менше буде. Максимум- він подзюрає під дерево, а не зноситиме їх, як всі ці "екологи"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Оксана Колісник 24.10.2012 10:47
"Тіатр і його артІсти..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100