реклама
Sucurity Police

реклама

Довгоочікуване відкриття оновленої хризантемової Алеї генерала Путейка зібрало понад триста черкащан. Декоративні туї, клени, хризантеми, оновлені клумби, нові лавочки та роликодром не просто приноситимуть естетичне задоволення. Шматочок справжньої Європи відтепер стимулюватиме жителів Південно-Західного району міста в усьому прагнути до кращого.

– Ми довго мріяли про справжнє вшанування пам’яті героя Михайла Путейка. Понад двадцять років тому наша школа почала носити його ім’я, і відкриття цієї алеї – це справжній подарунок, – поділилась директор 27-ої спеціалізованої школи міста Черкаси Надія Олійник, висловлюючи у своєму виступі слова щирої вдячності кандидату в народні депутати Володимиру Зубику.

Під час заходу ветерани Великої Вітчизняної війни разом з Володимиром Зубиком поклали квіти до пам'ятного меморіалу генерала Михайла Путейка, що знаходиться на подвір'ї школи. Крім того, напередодні відкриття Алеї, була впорядкована і могила генерала, що знаходиться у Львові. Але головне, що про подвиг відважного, сміливого та безстрашного воїна, відтепер дізнаються усі, хто прогулюватиметься затишною, квітучою алеєю.

Генерал Михайло Путейко загинув у 32 роки, тому створення, а тепер і упорядкування алеї, це як вшанування пам’яті учасників Великої Вітчизняної війни, так і нагадування молоді про її роль у суспільному житті. Саме молодь з сусідніх шкіл зголосилась доглядати та підтримувати Алею у квітучому стані, та слідкувати за збереженням висаджених насаджень.


На завершення зустрічі кращим учням були вручені роликові ковзани, аби відремонтовані доріжки Алеї Путейка якнайшвидше заполонила активна спортивна молодь.

* передвиборна агітація

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100