реклама

реклама

19 березня у Золотоноші на розі вулиць Січова-Черкаська сталася ДТП. Автомобіль «Honda CR-V» врізався у стовп, пише «Золотоноша.Сіті».

Про аварію на своїй сторінці у соцмережі повідомив заступник міського голови Олександр Флоренко: «Фігуранти ДТП досить цікаві особистості. В якому стані перебуває винуватець аварії, покаже медичний огляд».

o_1grv9ofu9v171fp219smmdi1t5i3c

- За попередньою інформацією, стан власника автомобіля не відповідає нормам і правилам дорожнього руху. Віримо в чесність та порядність нашої поліції і в те, що уникнути відповідальності у винуватців ДТП не вийде, - зазначив посадовець.

Повз дорожньо-транспортну пригоду проїжджав начальник управління ЖКГ Артем Харін. Він одним з перших прибув на місце події та зафіксував пошкодження комунального майна.

o_1grv9u1du1a191gfk1qgn1h93vj5t

— Автомобіль зніс електроопору на два метри і застряг в арматурі. За допомогою комунальної техніки звільнили машину, - розповів Артем Вікторович. – З дев’ятої ранку перекритий рух транспорту на ділянці дороги по вулицях Черкаська і Січова в районі вул. Скляренка. Там працює бригада РЕМу й наші комунальні служби.

У зв’язку з ДТП з учорашнього дня вісімдесят абонентів, які проживають по вулиці Січова та Черкаська досі без електроенергії.

o_1grv9upur1t7m1ugh9kjil1o946j

— Учора машина збили опору електропередач. Стовп завис на проводах, частина дротів під вагою обірвалася, частина закоротила між собою. Через це спрацювало автоматичне вимкнення лінії на підстанції, - детально розповідає про ситуацію очільник відокремленого структурного підрозділу «Золотоніські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Середа. - Вночі ми не змогли провести потрібні роботи. Опора висіла на проводах. Відрізати не можна було, бо вона б упала. Сьогодні ми її демонтуємо і встановлюємо нову. Заново будемо відновлювати електропроводи. Плануємо до 16-00 встигнути.

o_1grv9vrtr1hvj1sdk1ebd6hddfj7p

За словами Олександра Івановича, збитки завдані аварією має сплатити учасник ДТП чи страхова компанія.

— Зафіксовано дане ДТП, щодо водія складено протокол про порушення статті130 – водіння в стані алкогольного сп’яніння та ст.124 – про порушення правил дорожнього руху. Винуватець встановлений. Матеріали направляються до суду, - прокоментував ситуацію очільник місцевого органу правопорядку Олександр Охріменко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100