реклама

реклама

Екс-мер Черкас, народний депутат України, член фракція Партії регіонів Володимир Олійник вважає, що екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, оголосивши голодування, розраховує одержати політичні дивіденди. Про це УНІАН повідомили в прес-службі Партії регіонів.

«Юлія Тимошенко, як і передбачалося, ще раз оголосила голодування, чим розраховує чинити тиск на оцінку результатів виборів міжнародними спостерігачами і одержати політичні дивіденди», - сказав він.

На думку парламентарія, голодування Юлія Тимошенко - не що інше, як спроба політичних маніпуляцій.

«Подібними виставами суспільство вже не здивуєш. Це пройдений етап. І взагалі, не варто плутати легке розвантаження організму, до якого вдаються люди, які піклуються про стан здоров'я, із справжнім голодуванням», - відзначив він.

Депутат упевнений, що Юлія Тимошенко розуміє, що «вибори пройшли без значних порушень, і просто грає на публіку». За його словами, «через суто особисті меркантильні інтереси» Тимошенко дозволяє собі таким чином не вважатися з думкою співгромадян.

«Таким чином, вона про себе не дає забути - весь час у медійному просторі, але і намагається переконати всіх, що тривають фальсифікації», - відзначив Володимир Олійник.

Депутат припускає, що колишній прем'єр-міністр повторно оголосила голодування, а не пішла на інший крок, бо минулого разу саме голодування принесло їй політичні дивіденди.

«Вона прагне підтримувати образ жертви, тому голодування нібито заради ідеї для цього ідеально підходить. І взагалі дивно виходить – Юлія Тимошенко голодує, а її партнери закликають відмовитися від подібної ідеї. Якщо лідер права, то її треба підтримати. Коли ж цього немає, то це фальш», - констатував парламентарій.

Він нагадав, що коли під час протестів проти «мовного» законопроекту голодували студенти, їх у несвідомому стані забирала швидка.

«Юлія Тимошенко навряд чи доводитиме себе до такого стану, тому що дуже себе любить. Для неї оголосити голодування — мабуть, кращий спосіб спробувати вплинути на думку міжнародних спостерігачів», - вважає Володимир Олійник.

Читайте також: Мало хто з черкащан стане нардепом за партійними списками

Нагадаємо, 29 жовтня Юлія Тимошенко на знак протесту проти фальсифікації виборів оголосила безстрокове голодування в центральній клінічній лікарні «Укрзалізніці». Парламентська Асамблея ОБСЄ, Рада Європи і Парламентська Асамблея НАТО критично оцінили українські вибори. Як заявив голова короткострокової місії спостерігачів за виборами ОБСЄ Вальбурга Габсбург Дуглас, «ми говоримо про великий дефіцит демократії і ми говоримо про демократичний регрес в Україні. На жаль, сьогоднішньою ситуацією, коли ми не змогли зустрітися з пані Тимошенко, ми можемо підтвердити нашу заяву», - сказала В.Дуглас в Харкові 30 жовтня, після того, як Державна пенітенціарна служба України відмінила дозвіл на побачення Ю.Тимошенко з В.Дуглас. Спостерігачі від ОБСЄ назвали відмову в зустрічі з Ю.Тимошенко порушенням її прав.

реклама

Коментарі  

 
+6 #6 Лана 01.11.2012 14:47
А чи пам"ятає нинішній затятий регіонал Олійник В. Помаранчеву революцію? І те, як вправно він особисто чипляв помаранчеві стрічки на деревах у центрі Черкас? (бачила особисто)...І сміх, і гріх))) Пан чи "товарищ" Олійник нагадує одного з колоритних персонажів фільму "Весілля в Малинівці")))Цікаво, а буває хоч іноді соромно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Баден-Баден 31.10.2012 22:37
Жди Миколу Булатецького, Вова! Примочки треба будуть ще більше ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #4 Тетяна 31.10.2012 21:30
На дільницях камери ж стояли, ито опозиція поза дільницями фальсифікації шукає, проти запису ж не попреш. А Юля - безсоромна ****ндра, маніпулює всим чим можливо, дійсно "вона про себе не дає забути - весь час у медійному просторі", аби хотіла голодувати по справжньому - не патякала б на всю країну, симулянтка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Марія 31.10.2012 19:58
Світ не без ід**тів. Один з них Олійник. На ід**тів не ображаються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Свободівець 31.10.2012 19:51
Політична хвойда!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Фрейд 31.10.2012 19:31
Для чого він свою екс-соратницю брудом обливає, невже іншому цю справу не можна поручити.
Чи його пре від цього ?
За звичай так чинять ті, хто комплексу раба позбавляється, або нестерпну пристрасть вичавлює.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100