реклама

реклама

До 1 червня Сергій Ананко обіцяє, що завершать благоустрій та осучаснення центрального міського пляжу. Вже спланована піщана зона, встановлені дерев'яні накриття. Викладена більша частина доріжки під пагорбом тротуарною плиткою, пише «Сміла.ua».

2023-05-29-plyag

Далі будуть встановлені лавки, опори під зовнішнє освітлення цієї зони відпочинку, роздягальні. Також міський голова уточнив - буде обладнаний і волейбольний майданчик.

Сміляни під час прямого ефіру Сергія Ананка висловили захоплення такими змінами на центральному пляжі і звертались із проханням навести лад і на пляжі Графського озера. Мер пообіцяв, що незабаром комунальники там покосять траву і мінімально поприбирають. Щодо пропозиції смілян організувати там толоку Сергій Ананко чітко сказав - більше ініціювати суботники він не буде. Приклад прибирання скверу на Богдана показав - лише одиниці місцевих жителів приєднались до процесу. Тож тепер будуть відгукуватись лише на ініціативи самих смілян. В таких випадках готові допомагати і своїми силами, і залучати комунальну техніку.

Тож сподіватись на комфортний відпочинок на Графському озері та в інших подібних місцях варто лише за умови самоорганізації населення.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100