реклама

реклама

Адміністративна комісія виконавчого комітету підбила підсумки своєї роботи за жовтень: на 3 засіданнях адмінкомісії було винесено 67 постанов про накладення штрафних санкцій на загальну суму 26 697 грн.

Серед них: неналежний санітарний стан прилеглої території, складання сміття у невстановленому місці (17), порушення Правил торгівлі на ринках (14), розміщення рекламних оголошень, плакатів на опорах ЛЕП (13), експлуатація тимчасових споруд без дозвільних документів (7), торгівля у невизначених місцях (7), відсутність документу про встановлення режиму роботи (3), інші види порушень (6).

– Повторно оштрафовано посадових осіб супермаркету, де здійснювався продаж кондитерських виробів з простроченим терміном придатності, – розповідає голова адміністративної комісії Ольга Швець. – Керівника іншого супермаркету оштрафовано на 850 гривень за порушення Правил благоустрою в частині відсутності упродовж тривалого часу освітлення на майданчику для паркування.

Притягнуто до відповідальності, відключено від енергопостачання та припинено роботу двох тимчасових споруд по вул. Смілянській (біля ЦДЮТ), де торгували хот-догами і шаурмою, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому. Виявилось, що суб'єкти господарювання постійно забивали зливову каналізацію рештками своїх продуктів – морквою, капустою njoj.Також демонтовано два несанкціоновано встановлені трейлери (по вул. Смілянській, біля ЦНТІ та по вул. Смілянській-Вернbгори).

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Оксана Колісник 03.11.2012 23:48
Стильненько, навіть, гламурненько, прямо "Зелений патруль" :-) :-) :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Новый Гость 03.11.2012 16:12
Далеко ходить не надо, защитники вы наши,
проверьте лучше, что сливается в ливневку по спуску Богдана Хм.
Вонь стоит и водопад в сухую погоду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Новый Гость 03.11.2012 16:06
Хоть бы цифры не показывали.
Народ же смеяться не перестанет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100