реклама

реклама

Олександр Кобець, Святослав Михайлюк та Максим Мірошніченко випробують свої сили на навчально-тренувальному зборі юніорської збірної команди України.


Якісні виступи трьох гравців «Черкаських Мавп-96» не залишилися поза увагою скаутів збірної України 1995 р. н. Захисник Максим Мірошніченко та форварди Олександр Кобець і Святослав Михайлюк запрошені до навчально-тренувального збору національної команди, яка на чолі з Станіславом Медведенком вирушить до Росії на міжнародний турнір.

Баскетболістів «Мавп-96» та дубля основної команди «Черкаських Мавп» вперше запросили до табору збірної 95-96-х років народження. Раніше Мірошніченко, Кобець і Михайлюк неодноразово потрапляли до складу кадетської збірної України. Цього разу перед гравцями постав новий виклик, адже у складі юніорської збірної будуть баскетболісти старші віком за них.

– Дуже приємно, що мене викликали до табору збірної. Це хороша нагода випробувати себе та оцінити свої сили. Мене вперше запросили до складу цієї збірної, більшість гравців якої старші за мене. Проте це новий виклик для мене і конкуренції я не боюся. Буду намагатися доводити свою силу. Розумію, що під час зборів до складу збірної запросять 18 гравців, серед яких буде проходити відбір. Тому намагатимуся потрапити до основної команди, в число 12-ти гравців і далі поступово ставити перед собою все вищі й вищі завдання, – зазначає гравець «Черкаських Мавп-96» Олександр Кобець.

Із 12 по 19 листопада вихованці «Черкаських Мавп» візьмуть участь у навчально-тренувальному зборі збірної та вирушать до міста Ногинськ (Росія), де пройде міжнародний баскетбольний турнір – Кубок Олександра Гомельського, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100