реклама

реклама

Народні депутати від Партії регіонів Михайло Чечетов, Ельбрус Тедеєв та Андрій Пінчук намагаються перешкодити затвердити перемогу опозиційного кандидата від Об'єднаної опозиції в окрузі № 194 у Черкаській області, повідомляє «Кореспондент.нет».

"Депутати Партії регіонів роблять все, щоб не допустити оголошення результатів виборів у цьому окрузі", - заявив віце-спікер Микола Томенко.

Він зауважив, що ПР "в агонії намагається вирвати перемогу в опозиції", оскільки лідерство кандидата від Батьківщини не залишає сумнівів. Також Томенко назвав цинічними заяви прем'єра Миколи Азаров про невтручання ПР у проблемні мажоритарні округи.

"Дуже цікаво, чому вже другу добу після підрахунку 100% бюлетенів не оголошується рішення, а на засіданні ОВК сидять народні депутати від Партії регіонів Чечетов, Тедеєв та Пінчук?", - підкреслив опозиціонер.

За його словами, разом із регіоналами в округ прибули "молоді люди спортивної зовнішності", які нібито зареєстровані в неіснуючих організаціях.

Водночас, голову ОВК округу 194 Ольгу Козько забрала швидка.

Як повідомили "Українській правді" голові 194 окружної виборчої комісії, викликали швидку. Її оглянули медичні працівники і з’ясували, що у голови високий тиск і погані показники кардіограми. Після цього було вирішено забрати Ольгу Козько у лікарню.

Проте голова десь сховала печатку та ключі від сейфу і не хоче їх передавати. Міліція хоче її винести на ношах, а присутні не дають це зробити. Тому працівники міліції почали вибивати двері.

Раніше в окрузі вже були оголошені дані голосування і підписано остаточний протокол по одномандатному окрузі, відповідно до якого переміг Микола Булатецький, кандидат у народні депутати від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Проте не готовий ще протокол по списках.

Нині під стінами ОВК зібралося близько 100 людей. Вони тримають у руках факели й співають українських пісень, Гімн, вигукують "Слава України! - Героям Слава!", повідомляє "Газета по-українськи".

"Було оголошено результати виборів. Усі члени комісії підписали цей документ. Голові комісії передали, що якщо вона його підпише, то це дуже погано для неї закінчиться. І їй стало погано. Чи реально, чи ні - ми не знаємо. На наше переконання, був розроблений план. Вона відмовляється підписувати, бо реально погрожують її життю. Потім дали вказівку, привезли лікаря і її забрали. З собою вона забрала ключі від сейфу та мокру печатку. У момент, коли голову ОВК виносили, вимкнулося світло, якого й досі немає. Я маю всі підстави стверджувати, що це сталося не випадково. Не один член комісії підходив до мене особисто й казав, що йому погрожують. Можливо, повториться канівська ситуація, коли тут теж замінять комісію. Або взагалі члени комісії через погрози самі понаписують заяви", - роз'яснив ситуацію Микола Томенко.

Наразі печатку й ключі знайшли. Вони знаходяться в ОВК.

"Тут можливо виграти вибори лише революційним шляхом", - додав Томенко.

Булатецький переміг почесного президента ПАТ "АЗОТ" , що належить олігарху Дмитру Фірташу Валентину Жуковську.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Тетяна 03.11.2012 09:46
булатецький з 1998 р. займається підприємницькою діяльністю та за сумісництвом працював директором ТОВ «МТС-2000» та ВАТ «Україна». Син Максим з 2010 року є депутатом Черкаської міської ради, а також очолює Черкаську міську організацію ВО «Батьківщина»
В опозиції депутатство також генами передається? Це питання для тих хто "проти влади голосував". Шило на мило, гордіться своїм депутатом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Андрій 03.11.2012 00:55
Ось і відкрилося справжнє обличчя Жуковської! Це несамостійна особа, яка винна хазяїнові "Азота" кошти, вкладені в її виборчу кампанію! якщо б вона стала депутатом, то розплачувалась би з ним нашими життями та здоров'ям наших дітей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Володимир 03.11.2012 00:10
От кого дійсно абсолютно не шкода так це Козько. Минулого разу фальшувала вибори - пройшло. Тепер злодійко начувайся, тобі не тільки зле буде, а може ще й нари протреш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Реально 02.11.2012 23:59
Цікаво, Булатецький зразу ж від,їхав святкувати, коли його підписали чи ні? :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100