реклама

реклама

Учора на 197-му виборчому окрузі розігрувалася трагікомедія під назвою «Канівський путч», - вважає кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу №197 Богдан Губський.

«Спостерігаючи за божевіллям, яке зараз влаштували мої опоненти в місті, мимоволі закрадається відчуття, що незабаром по вулицях будуть ходити патрулі з правом проведення революційного трибуналу над всіма, хто проголосував проти їх кандидата» - зазначив кандидат в народні депутати.

«Мета реалізації цього сценарію достатньо прозора – максимальне нагнітання «інформаційного шуму», під прикриттям якого можна фальсифікувати результати голосування. Заміна членів ОВК – логічний крок в цьому напрямку», – йдеться в повідомленні прес-служби кандидата.

Кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу №197 Богдан Губський вважає, що після рішення ЦВК про заміну восьми членів окружної виборчої комісії, неформальну більшість в окружкомі отримали представники опонентів. «Це стало цілком зрозуміло після першого засідання, яке провело ОВК в ніч з 1 на 2 листопада. Окремі народні депутати, присутні на засіданні ОВК, майже не приховували, що вони повністю контролюють її роботу. Вони продовжують здійснювати психологічний тиск на членів комісії, роздавати вказівки і настанови щодо організації її роботи. Так, народний депутат Андрій Шевченко в порушення закону постійно заходить до серверної кімнати і вказує, які дані необхідно вводити до електронної системи ЦВК «Вибори».

Ще більші дива творяться з протоколами голосувань з виборчих дільниць. Так учора раптово знайшовся протокол, який 31 жовтня «з’їв» кандидат в народні депутати Володимир Матюша. В якому саме місці він був знайдений і чому для його пошуків знадобилось цілих дві доби, неможливо пояснити, як і те, чи представлений документ дійсно є протоколом, а якщо є, то навіщо він приховувався.

З великими зусиллями вдалось добитися рішення про публічне зачитування підсумкових протоколів результатів голосування дільничних виборчих комісій на засіданні ОВК, що значною мірою перешкодить спробам фальшування і маніпуляції результатами. Після марних спроб добитися потрібного результату шляхом тиску та погроз, опоненти пішли шляхом тасування складу ОВК.

«Не існувало ніякої необхідності в заміні восьми членів окружної комісії. Якщо б окремі народні депутати і кандидати в депутати не влаштували «ніч терору», втручаючись в роботу  ОВК, комісія могла вже закінчити підрахунок голосів, і опоненти могли б спокійно повернутися до звичних їм занять»,- підкреслив Богдан Губський.

реклама

Коментарі  

 
-1 #10 Марія 05.11.2012 10:09
Ну, й ***** Губський! ********!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Кленов 04.11.2012 18:28
Видать очень ценный кадр для нацфашистов этот Доценко,раз его хотят любыми путями ,пусть даже через фальсификации протянуть в Раду.Видать нехватка бойцов для кулачных боёв в Парламенте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 комуніст 04.11.2012 18:08
Я розумію, що під таким цілеспрямованим тиском брудних політтехнологій на свідомість наполовину безробітних українців, який ми спостерігаємо з боку так званої опозиції - з одного боку і в зоні всезагального підкупу кандидатами (і списочниками і мажоритарщиками ) від партії влади, а ще "наперсточними" маніпуляціями професійних перебіжчиків-засланців без політичного роду-племені - нам з вами встояти важко, щоб і самим не визвіритися одне на одного. Але ж мусимо! Читайте, будь ласка, свої коментарі перш ніж натискати "надіслати". Я себе контролюю і прошу те ж саме робити всіх, бо ми - народ. Кожен з нас окремо - народ. Не ганьбімося. Нам жити в цій країні і сьогодні і завтра і завжди. Кандидат в нардепи Губський - має право на слово.Він може собі дозволити звертатися до людей гранично-ввічливо. А ми?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #7 Ліза 04.11.2012 12:04
Цитую 123:
тварь

не те слово.... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 ,...... 04.11.2012 07:35
Матёрый ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Критика 04.11.2012 00:14
Пане Богдане, як я вас розумію .... скільки грошей на підкуп виборців пішло (нема села в черк.р-н де не пройшла рука губського) , скільна на агітацію (кожен стовп, кожне дерево в листівці...)а тут якийсь собі Даценко й перемагає. Але ж шо ж поробиш, так то так. ЗМИРІТЬСЯ.
ПС хотя ще не зрозуміло як проявить себе Даценко в ВР. Опозиційний щене значить чесний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Ігор 04.11.2012 00:11
От іуда! Це його справжне обличчя. Тепер нехай гнила сільська інтелігенція пояснює односельчанам за кого вони закликали голосувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Виборці 03.11.2012 23:11
Такі витратив кошти...і його не взяла...Ха - ха - ха....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Wifi 03.11.2012 21:43
Це дуже просто,господин (товарищ)Губськ ий.Не треба мати всих за лохів.Ну не всі ж продаються....У тебе,шановний,н е така вже гарна репутація.Підніми за себе інтернет за 5 років.Чи тобі тільки бомжі зустрічалися?Розкрий очі. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100