реклама

реклама

Представники черкаської влади тиснуть на членів окружної виборчої комісії № 194, де за результатами виборів перемогу отримав представник Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Микола Булатецький. Про це повідомили у прес-службі ВО «Батьківщина» з посиланням на одного з лідерів партії Миколу Томенка, який перебуває у цьому окрузі.

 Зокрема, на представників ОВК та дільничних виборчих комісій тиснуть через керівників підприємств та установ, де вони працюють, а також за допомогою прокуратури, йдеться у повідомленні.

«Сьогодні низка членів комісій готова написати після тиску заяву про відмову працювати в ОВК, а деяких голів ДВК, де Булатецький набрав найбільшу кількість голосів, викликають в прокуратуру і погрожують відкриттям кримінальних справ нібито за «порушення, які вони допустили», – заявив Томенко.

Раніше ОВК №194 (Черкаси) оголосила результати і підписала остаточний протокол по одномандатному округу, відповідно до якого на виборах переміг Микола Булатецький, кандидат у народні депутати від ВО «Батьківщина».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100