реклама

реклама

Днями у залі засідань Золотоніської районної ради відбулась урочиста церемонія вручення дев’ятьом жінкам нагрудних знаків та посвідчень «Мати-героїня».

Цих звань удостоїли Олену Язикову із Домантового, Катерину Ковтуненко та Марію Антоненко з Мелесівки, Ганну Курінну з Гельмязева, Зінаїду Кравченко з Хуторів Каврайських, Ганну Грищенко з Богуславця, Аллу Петренко з Новодмитрівки, Ольгу Нечитайло з Подільського. Вони народили і виховали по п’ятеро дітей, а ось Валентина Бойко з Вознесенського, – шістьох синів-доньок.

Поздоровити жінок із присвоєнням їм високих звань і вручити відповідні нагороди завітали голова районної ради Микола Собченко та заступник голови райдержадміністрації Андрій Ляпкало, інформують у секторі з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату Золотоніської РДА.

– На сьогодні у районі 49 жінок удостоєні звання «Мати-героїня». Згідно закону вони мають право на одноразову фінансову допомогу − виплату 10 прожиткових мінімумів та 30-відсоткову надбавку до пенсії, – підкреслили очільники району.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100