реклама

реклама

Народний депутат від опозиції Леся Оробець просить Генерального прокурора України Віктора Пшонку порушити кримінальну справу за фактом умисного пошкодження головою ОВК №194 Козько Ольгою Іванівною виборчої документації та ухилення її від роботи комісії без поважних причин з використанням службового становища. Про це йдеться у депутатському зверненні Лесі Оробець до Генерального прокурора.

Ольгу Козько звинувачують в умисному ухиленні від виконання обов'язків голови окружної комісії та блокуванні її роботи

Ольгу Козько звинувачують в умисному ухиленні від виконання обов'язків голови окружної комісії та блокуванні її роботи


 Народний депутат стверджує, що 2 листопада голова ОВК та 6 інших членів комісії підписали протокол про підсумки голосування у 194 окрузі, однак після цього Ольга Козько самовільно незаконно знищила зазначений протокол.

«Надалі голова ОВК Козько О.І., посилаючись нібито на погане самопочуття, викликала швидку допомогу та була відвезена до лікарні. При цьому вона категорично відмовилась віддати печатку, або покласти її у сейф, а також віддати ключі від сейфу, в якому імовірно знаходяться оригінали протоколів дільничних комісій про підрахунок голосів», - йдеться у заяві до прокуратури.

Найактивніший народний депутат опозиції, що бореться за захист голосів черкаських виборців, - Леся Оробець

Найактивніший народний депутат опозиції, що бореться за захист голосів черкаських виборців, - Леся Оробець


Коментуючи своє звернення на особистій сторінці у соціальній мережі Фейсбук, Леся Оробець зазначає «П'ять років тюрми для голови ОВК 194. Моя заява про злочин в ГПУ на злочинні дії Козько О.І. Мені шкода цю жінку. Щиро шкода по-людськи, бо Валентина Жуковська і її шеф Дмитро Фірташ забудуть про неї наступного дня після виборів. Сидіти доведеться їй, а не кандидату, під якого вона все це робить…».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #6 Черкасець 05.11.2012 23:09
Тетяно, бажаю Вам, щоб Вас засудила лагідна та неупередженна суддя на кшталт Козько, а хвороби та умови тримання в лагері були такі ж приємні та легкі як у Тимошенко.
1. Перерахунок голосів, після того, як бокс із бюлетнями відвідали представники "Азоту" буде повністю не співпадати з протоколам.
2. Козько виносили із дільниці і в цей момент вирубили світло (повтор ситуації ще 2-х ОВК, де побували Тадеєв та Чечетов)
3 На кожній вибрчій дільниці під час підрахунку були представники усіх суб"єктів виборчого процесу. Жодного порушення, жодної скарги не подано.
4.Жуковська перемогла лише в шкірвендиспансе рі, СІЗО та виправній колонії (сайт ЦВК).
Висновок: у Фірташа дофіга бабок.
А ви чого за назовні вивертаєтесь заради жулья?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Resto 05.11.2012 10:38
Козько відома в місті особа,що готова йти за ПР до кінця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Новый Гость 04.11.2012 21:15
Как права Леся!!!!!!!!!!! !!!!
Только и леди Жу забыла уже ту детвору,
которую по головкам гладила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Тетяна 04.11.2012 19:50
А мені щиро жаль оцю молоду "опозиціонерку" лесю оробець яка відверто глумиться над тим, що людині дійсно може стати погано, а брехня та істерики опозиції уже набридли. Дайте людям працювати, не дорвались до корита - гідно відійдіть в сторону, скілька ця опозиція вже може каламутити воду. Чому ж ваш булатецький, якщо він наскільки впевнений в перемозі не погодився на перерахунок голосів7 Чому на його заклики до прихильників зібралось з 10 людей, а не 32 тисячі про які ви вже всі вуха прожужжали. Ви баламути як і ваша найголовніша опозиціонерка Юля - вся больна й немічна на підборах заввишки 10см по палаті бродить, посміховище
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #2 комуніст 04.11.2012 18:20
Девчёнки перед нами решили побузить: Леся Олю прокурору предложила посадить :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Серпень 04.11.2012 14:38
Якби 194й був моїм округом, 28-го голосував би за Жуковську. Бо Булатецький- класний містечковий шоумен, але не більше. Але сьогодні проголосував би за Булатецького, навіть не змінюючи свого ставлення до нього, бо з такими "виборами" ми далеко зайдемо.А ось до Жуковської ставлення змінилося. Нажаль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100