реклама

реклама

Заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна проситиме ЦВК звернутися до президента та керівників правоохоронних органів щодо незаконних дій представників "Беркута" на низці виборчих дільниць, інформує "Українська правда".

Про це вона заявила після розгляду протоколів 197 округу.

"Я особисто ініціюватиму звернення до президента та Генеральної прокуратури щодо розслідування дій керівництва спецпідрозділу Беркут та притягнення винних до кримінальної відповідальності", – заявила Усенко-Чорна.

"Держава повинна звернути увагу на те, яким специфічним чином правоохоронні органи позначилися негативно в цьому виборчому процесі", - заявила вона.

Усенко-Чорна закликала президента і генпрокурора вжити відповідних дій для розслідування такого втручання у виборчий процес.

"На сьогодні виборчий процес був кинутий під ноги таким безвідповідальним правоохоронцям. Хтось вирішив, що взяв Бога за бороду і став чинити безчинства", – заявила вона.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Нестор Іванович 07.11.2012 18:31
Чхати вони хотіли на ці звернення, схоже, що силовики вказівки отримували в тих кабінетах, в які ця без сумніву смілива жінка має наміри скаржитися. Очевидно, що вданій ситуації потрібно шукати інший вихід.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Сова 07.11.2012 16:01
Красивая, а теперь еще и смелая Жанна... Жанна из тех королев...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 кактус 07.11.2012 15:58
файна дівчина! Молодець!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100