реклама
Sucurity Police

реклама

 Майже два місяці жителі вулиці Воїнів Інтернаціоналістів у місті Ватутіне на Черкащині щодня змушені ходити та їздити по гострому камінню.


Про високі підбори жінки були змушені забути. Дитячі візочки ламаються, перешкод не витримують велосипеди і навіть автомобілі, інформують «ФАКТИ», ICTV.

Дорога, що сполучає місто із сусіднім селом, зруйнована вже років зо двадцять. Цим шляхом люди дістаються до місцевого ринку і роками просили його відремонтувати. Та у бюджеті грошей не було. Два місяці тому, перед виборами, вулицю засипали щебенем.

«У цьому році перед виборами пообіцяли, що виділять гроші і нам зроблять дорогу, завезли щебінь, і майже два місяці ми ходимо по такій дорозі. Ночами під’їздить машина і цей щебінь з дороги грузить. Є місця, де дорога вже лисувата», - каже жителька Ватутіного Наталя Котик.

У міській раді пояснюють: справа затягнулася через виготовлення документації, а потім пішли дощі.

«Основа є, матеріали є, гроші є. Але по мокрому класти – гроші на вітер, тому чекаємо на погоду», - говорить перший заступник міського голови Ватутіного Олександр Заборовець.

Невдовзі синоптики обіцяють морози, і якщо щебінь не накриють асфальтом, повториться ситуація 2005 року – бідкаються мешканці. Тоді дорогу засипали щебенем і забули до цьогорічних виборів.

реклама

Коментарі  

 
-3 #3 Оксана Колісник 07.11.2012 21:10
Цитую Fatigas:
Одарича на вас немає!!! (:
Що, уже б і забули, що той щебінь там був?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Новый Гость 07.11.2012 19:16
С нашими чиновниками и техникой прошлого века,
нам еще долго ходить тропами предков.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Fatigas 07.11.2012 17:50
Одарича на вас немає!!! (:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100