реклама

реклама

Нардеп Віктор Корж вважає, що воля виборців на 197 мажоритарному округу була спотворена фальсифікаціями і заявляє про намір знову балотуватися в окрузі у разі якщо таке рішення прийме ЦВК. Таку заяву поширила прес-служба народного депутата.

Як йдеться в заяві, стало очевидним, що брудні технології опонентів на його адресу та чисельні порушення не завжди впливають на кінцевий результат, який не можливо приховати в процесі виборів та при досягненні своєї мети.

Народний депутат України переконаний, що виборці отримали нагоду ще раз усвідомити свій вибір, проаналізувати, що відбулося та спрогнозувати реальність їх подальшого життя у разі підтримки того чи іншого кандидата.

Нардеп каже, що багато людей за досить короткий термін спілкування на болючі теми не змогли отримати від нього вмотивованих відповідей, які накопичувались роками, проте життя не закінчується виборами і проблеми необхідно вирішувати своєчасно, а не відкладаючи їх на роки.

Віктор Корж зазначив, що його передвиборча програма була спрямована на стратегічний розвиток регіону та оперативне вирішення найболючіших проблем його мешканців і йому не соромно за свої дії перед виборцями, бо протягом усієї кампанії він не займався брудними технологіями і намагався у професійний спосіб донести свою перевагу над іншими кандидатами. Він також зазначив, що і надалі готовий вирішувати проблеми черкащан і спільними зусиллями змінювати ситуацію на краще.

Як відомо, на окрузі №197 у Каневі Черкаської області найповільніше рахували голоси і опозиціонери заявляли про махінації на користь самовисуванця Богдана Губського.

Альтернативний підрахунок голосів показав перемогу кандидата "Батьківщини" Леоніда Даценка, однак вранці 5 листопада на сайті ЦВК Губський значився як переможець...

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100