реклама

реклама

За 10 місяців у напрямку профілактики проведено 223 заходи щодо упередження вчинення посадовими особами податкових органів області корупційних правопорушень. Про це повідомив начальник відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Черкаській області ДПС України Володимир Капура. Шестидесяти п'ятьом працівникам податкової служби області винесено офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

До органів прокуратури направлено 23 матеріали перевірок з ознаками вчинення посадових злочинів працівниками податкових органів для прийняття відповідних рішень. За даними матеріалами порушено 1 кримінальну справу за ч.1 ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

Володимир Капура нагадав, що у Державній податковій службі під особистим контролем Голови ДПС України Олександра Клименка працює сервіс «Пульс податкової», за допомогою якого буде остаточно подолано корупцію в лавах відомства, ліквідовано перешкоди, що заважають здійснювати підприємницьку діяльність, усунуто складнощі у спілкуванні громадян із посадовими особами.

Очільник відділу внутрішньої безпеки порадив черкащанам у випадку проявів протиправних та корупційних дій з боку працівників податкової служби регіону телефонувати за номером «Пульсу податкової» (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово: у робочій час інформацію про корупційні та інші неправомірні дії приймають працівники ДПС, а у позаробочий - інтерактивний автовідповідач. Про це інформує прес-служба ДПС у Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100