реклама
Sucurity Police

реклама

Учора на телеканалі «1+1» стартувало реаліті-шоу «Джентльменський набір», у якому десять відчайдушних хлопців з сумнівною репутацією та ще більш сумнівною біографією прагнуть навчитися гарним манерам, змінити своє життя.

За підсумками перших випробувань у Карпатах довелося попрощатися з 26-річним канівчанином Олександром Кусенко.


Саша – роботяга-сантехнік з душею художника. Працює 12 годин на добу 6 днів на тиждень. Обожнює соціальний реп, п’є багато пива, не виймає сигарету з рота. Дуже пишається своєю справжньою чоловічою професією. У майбутньому мріє стати художником, купити будиночок в рідному Каневі.

– Було дуже важко визначити, хто перший має піти з проекту. Ми ще недостатньо встигли розкрити хлопців. Але несерйозне ставлення Олександра стало основним критерієм у цьому виборі. Його скептичний підхід до завдань в Карпатах зіграв злий жарт з хлопцем, – говорить заступник директора Школи джентльменів Михайло Барнич.


– На жаль, Олександр не проявив того ентузіазму, наполегливості і завзятості, які важливо було продемонструвати в горах. Він не був ініціативним і активним, – говорить заступник директора з наукових питань Школи джентльменів Ігор Шевченко.

Тепер на проекті залишилося дев’ять хлопців. У кожного з них є можливість дійти до фіналу. Але переможець буде один, і він сам обере приз – гроші (200 тисяч гривень) або перспективне навчання в одному з кращих європейських університетів, інформує прес-служба каналу «1+1».

Фото прес-служби каналу «1+1»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100