реклама

реклама

Верховна Рада проголосувала за відставку міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича. Напередодні президент Віктор Янукович призначив його заступником голови Ради національної безпеки та оборони.

Член Партії регіонів Нестор Шуфрич став третім звільненим в уряді Миколи Азарова після віце-прем'єра з гуманітарних питань регіонала Володимира Семиноженка та міністра екології з Блоку Литвина Віктора Бойка.

Сам пан Шуфрич назвав своє звільнення "політичною необхідністю для коаліції".

Він сказав, що президент повідомив екс-міністра про таку "політичну необхідність", пов’язану з "розширенням коаліції", щоб "звільнити крісла."

Водночас, пан Шуфрич скептично поставився до можливого призначення замість нього пана Балоги, назвавши його "непрохідним".

У Міністра з надзвичайних ситуацій шість "просто заступників", два-перших, один з них - Віталій Бут

У Міністра з надзвичайних ситуацій шість "просто заступників", два-перших, один з них - Віталій Бут

У Блоці Тимошенко призначення пана Шуфрича в РНБО назвали "почесним засланням". А імовірне призначення пана Балоги опозиція вважає "хабарем" за входження до коаліції депутатів із очолюваного ним Єдиного Центру - їх близько 10.

Днями журналісти таблоїду "Блік" сфотографували Віктора Балогу та заступника голови президентської адміністрації Ганну Герман у одному із київських ресторанів. Видання припустило, що вони могли обговорювати призначення пана Балоги в МНС, в якому одну з керівних посад обіймає син пані Герман.

На посаді першого заступника у Міністерстві працює Віталій Бут, призначений на цю посаду після президентських виборів. В.Бут два роки керував у Черкасах Академією пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, очолював регіональну організацію Партії регіонів.

 Джерело: українська служба радіо ВВС

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100