реклама

реклама

Будівлю «Укрсоцбанку» відтепер можна роздивитися на стіні центральної дитячої бібліотеки міста. У рамках проекту стріт-арт «Прикрасимо наше місто» будівлю по вулиці Шевченка, 390 перетворюють на витвір мистецтва, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.


– Ескіз ми обирали з десяти ідей, – говорить ініціатор, депутат міськради Андрій Більда. – Втілювати в життя нашу ідею, яка пов’язана з містом та бібліотекою, взявся провідний черкаський художник Едуард Зиков. Перед нанесенням малюнку ми добряче попрацювали над обробкою стіни. Довелось зняти усю стару штукатурку і нанести нову. Адже хочеться, щоб ця картина радувала око жителів міста не один рік.

За словами самого художника, працює він акриловими фарбами. Пропрацював уже десять днів.

– Маю бажання закінчити стіну до холодів, – говорить Едуард Зиков. – Працюю в манері стилізованого реалізму. Особливо на роботу мене надихають перехожі, які спостерігають за моїм малюванням.


Нагадаємо, проект стріт-арту «Прикрасимо наше місто» розпочали на початку жовтня. Його ініціатором виступає команда Вільних Демократів. За сприяння «демократів» уже прикрасили кілька об’єктів, які перетворити на справжні картини.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 сальвадор 20.11.2012 10:44
Сие есть бездарная, антихудожествен ная мазня.Когда хлоп рисовать не умеет, он начинает творить в стиле "стилизованного реализма".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Ужасть 19.11.2012 11:20
Цитую Санітар:
А можна намалювати пару садочків на Митниці ?

Бесполезно это делать. Два года назад между пляжем Ривьера и ул. Жужомы уже высаживали прекрасную аллею из лип, так один свидомый черкащанин...их всех до единой переломал :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Санітар 18.11.2012 23:08
А можна намалювати пару садочків на Митниці ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100