реклама

реклама

На думку черкаських опозиціонерів, структури КВУ та громадянської мережі «Опора» недостатньо об’єктивно висвітлювали хід виборчої кампанії. Про це йдеться у зверненні Форуму демократичних сил до громадськості, лідерів опозиційних сил та членів ЦВК, що був проведений наприкінці минулого тижня на Черкащині.

Подібна заява опозиціонерів викликала обурення у середовищі громадських організацій.

Так, заступник голови обласної організації КВУ Юрій Сас у соцмережі «Фейсбук» висловився досить різко на адресу організаторів Форуму демократичних сил – кандидатів в нардепи Миколи Булатецького та Леоніда Даценка.

«Наш довготерміновий спостерігач в ОВК провів часу більше, ніж сам постраждалий кандидат. І якщо цей майданчик, наш сайт (cvu.ck.ua) з десятками і сотнями зафіксованих порушень (тільки про підкуп від Губського чого варті), наші заяви про фальсифікації в Каневі, про чесну перемогу Булатецького і незаконність повторних виборів по цих округах «недостатньо об’єктивне висвітлення ходу виборчої кампанії», то ми можемо з колегами обговорити позицію і змінити думку», – зазначив Юрій Сас.

Він наголосив, що КВУ – це не виборчий штаб, не пропагандистський орган опозиції.

«У нас є свої симпатії, своя громадянська позиція. А от у авторів заяви бракує клепки. Я тепер не знаю, чи братись за спостереження за повторними виборами, якщо вони відбудуться. Мені огидно вітатись з ідіотами і лицемірами... Навіть якщо вони примазались до популярних політичних сил», – уточнив Юрій Сас.

реклама

Коментарі  

 
+6 #9 Смайл 19.11.2012 14:29
Не, главное когда я называл этого фигуранта избирательного процесса идиотом, Прочерк старательно звездочек наставил, а Сасу, значит можно :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 Реальність 19.11.2012 13:31
ПАРТНЕРИ КВУ
ENEMO - ЄВРОПЕЙСЬКА МЕРЕЖА ОРГАНІЗАЦІЙ ПО СПОСТЕРЕЖЕННЮ ЗА ВИБОРАМИ
БРИТАНСЬКА РАДА
ФОНД ЧАРЛЬЗА СТЮАРТА МОТТА
ОБСЄ/БДІПЛ
ОФІС КООРДИНАТОРА ПРОЕКТІВ ОБСЄ В УКРАЇНІ
МІЖНАРОДНИЙ ФОНД "ВІДРОДЖЕННЯ"
УКРАЇНСЬКИЙ ЕНЕЗАЛЕЖНИЙ ЦЕНТР ПОЛІТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
ІНТЕРНЬЮЗ-УКРАЇНА
ФОНД "ЄВРОПА ХХІ"
ФОНД "ДЕМОКРАТИЧНІ ІНІЦІАТИВИ"
ІНСТИТУТ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА
ЦЕНТР ПОЛІТИКО-ПРАВОВИХ РЕФОРМ
http://www.cvu.org.ua/doc.php?lang=ukr&mid=ourpartner
ШКОЛА ПОЛІТИЧНОЇ АНАЛІТИКИ

BLACK SEA TRUST

27 Травня 2008 16:55 , Україна
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Реальність 19.11.2012 13:28
Автор матеріалу трішки заблукав.САЙТ КВУ "Всеукраїнська громадська організація "Комітет Виборців України" (КВУ) – незалежна громадська організація, нейтральна до політичних партій та виборчих блоків. КВУ діє на засадах добровільності, рівності своїх членів, самоуправління, законності і гласності. Дата створення КВУ - 20 лютого 1994 року." Він поставив КВУ "структури КВУ та громадянської мережі «Опора» " нібито структуру , що обирали люди. По перше КВУ- це громадська організація, що працює на гранти та тих замовляє певні політичні продукти. До зростання авторитету ГО КВУ свого часу долучилася АП Ющенка, а точніше її керівництво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Валентина 19.11.2012 12:58
"А от у авторів заяви бракує клепки. Я тепер не знаю, чи братись за спостереження за повторними виборами, якщо вони відбудуться. Мені огидно вітатись з ідіотами і лицемірами... Навіть якщо вони примазались до популярних політичних сил», – уточнив Юрій Сас."
Очень точно сказано!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Ужасть 19.11.2012 12:07
А от у авторів заяви бракує клепки. Я тепер не знаю, чи братись за спостереження за повторними виборами, якщо вони відбудуться. Мені огидно вітатись з ідіотами і лицемірами... Навіть якщо вони примазались до популярних політичних сил», – уточнив Юрій Сас.
-----
И добавить нечего... :-) 8)
НУНС прошли...теперь Батькивщину поимели...пора... бежать в УДАР...в свободу не возьмут..потому что о "у авторів заяви бракує клепки". 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 Resto 19.11.2012 11:42
А це по-українськи - БИЙ СВОГО,ЩОБ ЧУЖИЙ БОЯВСЯ!!!!! :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #3 Johnny 19.11.2012 11:38
К сожалению, все это очень похоже на правду. С каждой новой эксцентричной выходкой Мыколы Ивановыча становится все меньше желающих ему победы. Я понимаю, обидно,что так цинично украли победу. Но зачем в припадках "ярости благородной" лить воду на мельницу врага.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Степан 19.11.2012 11:27
Та Булатецький із Даценко вже встиг з усіма пересваритися: і з керівниками опозиції в Києві, і з Опорою і з КВУ.
Судячи по риториці Булатецький тікатиме від обєднаної опозиції і вже лижі точить в Свободу та Удар.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 Оксана Колісник 19.11.2012 11:18
Я думаю, з боку Леоніда Даценка, просто некрасиво не відзначити внесок Якова Івановича Прогнімака, який кілька діб не покидав ОВК, намагаючись відстояти його, Даценка, результат. Просто самого Даценка там не було, наскількми мені відомо. Та й у мене досі питання: дла чого йому та Верховна Рада? Як колись сказала одна тепер вже заслужена співачка Черкас: "Для додаткового заробітку!" Аби у теплі і ситості творити щось там про "дві форелі"? Для чого? у Микола Іванович завжди був дуже прогнозований...І він не здивував ані краплі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100