реклама

реклама

У суботу, 17 листопада, під час матчу футбольних клубів «Славутич» (Черкаси) і «СКА» (Одеса) черкаські фанати прийшли не підтримати команду, а взяти участь в акції «Волю – Павличенкам», пише «Черкаський спорт».



Цими вихідними масштабні акції на захист Павличенків пройшли не лише в містах України, а й на багатьох європейських стадіонах.

«Славутич» протягом матчу фани не підтримували, але коли черкащани почали програвати «СКА», використали відому кричалку московських динамівців: «Сколько можно, вы з….ли». Розцінити як підтримку своєї команди можна і те, що фани ледь не долучилися до сутички, яка виникла між футболістами на полі.

Справа Павличенків

Ця історія стосується затриманих 47-річного Сергія Павличенка та його 19-річного сина Дмитра, яких звинувачують у вбивстві судді Шевченківського району Києва Сергія Зубкова. Злочин було скоєно 21 березня 2011 року в під'їзді будинку на вул. Голосіївській. На тілі судді виявили два вогнепальні і три ножових поранення.

У день убивства деякі інтернет-видання написали, що в загиблого було багато недоброзичливців, зокрема в інтернеті був розміщений гнівний лист на адресу Зубкова. Молодший Павличенко був представником фан-клубу київського «Динамо». Через кілька днів Дмитра та Сергія Павличенків затримали. Вони отримали, відповідно, довічний термін і 13 років позбавлення волі.



реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100