реклама

реклама

З метою профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму в Черкасах працівники ДАІ завітали з візитом і повчальною лекцією під назвою «Як хороше, як весело пройтися вулицями рідного міста, якщо ти знаєш правила дорожнього руху» до 5-А класу Черкаського НВК «ЗОШ I-III ступенів–ліцей спортивного профілю № 34» для того, щоб нагадати маленьким пішоходам про обов’язки та права учасників дорожнього руху.

Мета таких заходів – донести до дітей основні і прості правила поведінки на дорозі, розповісти їм, що в більшості ДТП їхніми винуватцями є не тільки водії, а й самі пішоходи, які не дотримуються Правил дорожнього руху. Юним слухачам було наголошено на тому, що не можна раптово вибігати навіть на пішохідний перехід, адже водій повинен мати час на те, щоб зупинити своє авто.

Діти відповідально поставилися до візиту правоохоронців: вже напередодні вони із захопленням малювали плакати з різними ситуаціями на дорозі, які трапляються з пішоходами, власноруч виготовили дорожні знаки, розповідали вірші про правила дорожнього руху та розігрували сценки, чим приємно здивували ДАІшників. Особливо активними були Новікова Олена та Альона, Котенко Андрій, Луценко Владислав, Кузнецова Валерія, Косінько Антон, Одажинин Євгеній, Борунов Олексій, класним керівником яких є Яриніч Таміла Юріївна.

У прес-службі Державтоінспекції сподіваються, що такі уроки не залишаться без уваги, і кожного дня, крокуючи  рідним містом, діти будуть використовувати поради Державтоінспекції та неухильно виконувати Правила дорожнього руху, аби не потрапити в біду.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Бибика 20.11.2012 07:31
...и проехатьсяв доль пляжа возле Долины роз в мертвый сезон на скорости 40 км в час.Не надоело в песочке с палочкой сидеть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100