реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаські фітнесисти повернулися із Чемпіонату України з бодібілдингу і фітнесу із трьома золотими нагородами та чемпіонським званням, пише «Черкаський спорт».

Честь Черкащини на цих змаганнях, окрім Олексія Горішного та Анни Круковської, відстоювали ще два спортсмени – Михайло Журавель та Людмила Лютікова.


– Цього разу учасників було значно більше, тому конкуренція була жорсткішою. Але для мене це був прохідний турнір напередодні чемпіонату світу. Дуже мене порадували мої учні. У цьому році моя команда складалася із 4-ох осіб, включаючи мене. У категорії «Фітнес« я перемагаю вже втретє, – ділиться фітнесист Олексій Горішний.

Гідну конкуренцію черкаським спортсменам склали змагальники із Києва, Харкова, Одеси. Проте, незважаючи на сильну конкуренцію, черкащанам таки вдалося зійти на п’єдестал першості. 

Золото у категорії «Фітнес «Чоловіки» виборов Олексій Горішний. Друга золота нагорода дісталася його учню Михайлу Журавлю у категорії «Модельний фітнес». Не відстала від чоловічої частини черкаської команди і фітнесистка Анна Круковська. Дівчині не було рівних у категорії «Бікіні «До 170 см», у якій вона виборола перше місце та звання абсолютної чемпіонки. Ще одна черкаська фітнесистка Людмила Лютікова, яка незважаючи на юний вік та дорослу конкуренцію, стала п’ятою у категорії «Бікіні «До 160 см».


– Я щаслива! Я знову стала абсолютною чемпіонкою! Гідних дівчаток було багато, тому перемагати було приємно! Мені все сподобалося, не дивлячись на те, що я дуже втомилася і часом мерзла. Повернулася додому дуже задоволеною. І поставила на полицю ще два кубки! Зараз я морально налаштовуюся на чемпіонат світу і сподіваюся виступити гідно! Спасибі всім, хто за мене вболівав, – ділиться фітнесистка Анна Круковська.

Зараз Олексій Горішний та Анна Круковська розпочали підготовку до чемпіонату світу в Бангкокі (Таїланд), який заплановано на 3-10 грудня. Михайло Журавель та Людмила Лютікова ж активно готуються до чемпіонату Європи, який має відбутися цієї весни.

Нагадаємо, що в червні черкаський дует Олексій Горішній та Анна Круковська після здобутих золотих нагород на чемпіонаті України та Європи, стали чемпіонами світу в Будапешті.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 проза 22.11.2012 15:45
*************** *******Лопушанс кий представляет своего друга 8)
Очередной пиар черкасского с.-кукоцкого?
Господа журналисты, хватит переписывать друг у друга желтую инфу!
Левая федерация - псевдо-чемпионы... Опять - первый аж "из двух".
(А на одном из черкасских форумов "известнейший" фитнесист - тренер по бодибилдингу. Интересно, он не знает что это вид спорта, наверное, дословно перевел?!)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100