реклама

реклама

Родина Красовських із села Городниця стала уп’яте батьками. Син Андрій з’явився на світ вдома. Пологи у дружини Олени батько Євген приймав сам. Це четверта дитина у родині, яку подружжя народжує поза медичними закладами, пише «Вечірня Умань». Та медики не радять повторювати це без спецпідготовки.



Родина Красовських відома на Уманщині, як така, що веде здоровий спосіб життя. Вони не вживають м’яса, алкоголю. На власному городі не використовують хімічних добрив. Органічному екологічному землеробству навчають усіх охочих. Багатодітна родина встигає навчати дітей малюванню, музиці, танцям та їздити на театральні вистави до Києва. Олена Красовська, хореограф за освітою, викладає танці у сусідній Ладижинці та допомагає влаштовувати сільські свята.

П’ята дитина у родині, Андрійко, народився здоровим, вагою 3,300 кг та 54 см на зріст. Мама і син почуваються чудово.

Проте народження вдома все ж таки налякало медиків, які не радять практикувати домашні пологи.

– Люди нині багато читають про домашні пологи в Інтернеті, наважуються так народжувати, – розповідає головний лікар Уманської центральної районної лікарні Інна Добрянська, – проте слід розраховувати свої сили. І пам’ятати про юридичні моменти народження дитини. Для того, щоб отримати свідоцтво про народження дитини, необхідна довідка. Її видає медичний заклад після огляду новонародженого та необхідних щеплень.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100