реклама

реклама

24-річна жителька Черкас Оксана Дуплій розмалювала стіну власного гаража на вулиці, де вона проживає. Надихнув її на це перегляд фотографій на офіційній сторінці міста «Черкаси» «ВКонтакті» про розмальовані під’їзди, гаражі та бойлерні.

– Подружка якось подарувала мені фарби. Вони довгий час лежали без діла і за рік-два стали б непридатними для використання. Тому вирішила намалювати малюнок на гаражі. Тему моря обрала не випадково. Просто мрію поїхати на море і відпочити,  розповіла Оксана Дуплій.


Про проект стріт-арту «Прикрасимо рідне місто», який кілька місяців тому стартував у Черкасах, вона чула, проте фото більшості робіт бачила лише в Інтернеті. За спеціальністю Оксана соціальний педагог. Щоправда, у дитинстві ходила до художньої школи. Загалом Оксана творча особистість – пише вірші, прозу, малює.


Яхту в нічному морі вона зобразила на власному гаражі. Працювала майже шість годин, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому. Малюнок люди можуть бачити з вулиці. Зізнається, що дехто зупиняється, щоб роздивитися. Каже, що готова долучитися до проекту стріт-арту «Прикрасимо рідне місто» і взагалі підтримує такі ініціативи.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Дмитро 22.11.2012 11:23
стрит-арт ) сколько можно .. назовите как есть - настенный роспись. искусством не все есть, что делает человек.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100