реклама

реклама

Сьогодні на прес-конференції в Черкасах віце-спікер ВРУ Микола Томенко докоряв політичним союзникам, які не послухалися і не зняли своїх кандидатів в мажоритарних округах на користь кандидата від Об’єднаної опозиції. Найбільше дісталося «УДАРу».

– Вітання «УДАРу» й іншим патріотичним силам, які не послухали нас і мужньо посіли четверте місце, а десь і третє… І це, вважаю, одна з причин того, чому наші кандидати не посіли перше місце в деяких округах. Бо в нас всі кандидати посіли другі місця. Ну Умань трохи окремо стоїть… Бо там історія стосується відповідальності і нашої політичної сили, бо в нас там фактично вийшло два кандидати, – зізнався Микола Томенко. – А щодо інших округів, то скільки б ми не збиралися, я завжди говорив: «Друзі – «УДАР» й інші політичні сили – визначайтеся! Бо ви поза грою! Ви працюєте на партійний список і питань немає. Але коли йдеться про вибори в округах, то є опозиція, Партія регіонів і мільйонери, які купили собі статус від влади... На жаль, не лише «УДАР», а й дуже багато інших людей, які розповідали, що вони найбільші патріоти в Черкаській області, набрали свої кілька тисяч, забрали в наших кандидатів і докорів сумління в них нема. А хотілося б, щоб вони були, бо через кілька років президентські вибори, і хотілося б, щоб ситуація не повторювалася.

Під час виступу Миколи Томенко Анатолій Бондаренко щось активно писав на аркуші паперу

Під час виступу Миколи Томенка Анатолій Бондаренко щось активно писав на аркуші паперу


Микола Томенко також зауважив, що саме політична близорукість близьких союзників опозиції і продажність частини земляків призвела до того, що в новому парламенті буде багато самовисуванців, які поповнять провладну фракцію.

Каміння на «ударівців» посипалося і тоді, коли «Батьківщина» представила свого кандидата на посаду мера Кам’янки – Олександра Нечиталюка.

Голова обласної організації «Батьківщина» Анатолій Бондаренко наголосив, що Нечиталюк – поки що кандидат лише від «Батьківщини». Кандидатом від Об’єднаної опозиції він стане, мовляв, тоді, коли кандидатура пройде погодження.

– От на деяких сайтах з’явилися листівки кандидата від «УДАРу», де використаний бренд Об’єднаної опозиції. Це, очевидно, політична неграмотність. Очевидно, людина вставила в листівку бренд Об’єднаної опозиції Черкащини, не пройшовши коаліційного процесу, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Бондаренко пригадав нещодавні вибори.

– Треба об’єднатися. Не хотілося б, щоб ситуація повторилася. От навіть на моєму окрузі (№199) кандидат від «УДАРу» (Василь Фурман, – ред.) програв кандидату від Народної партії Сергію Терещуку. Ну, вибачте, мене, це ж аж четверте місце, – діловито сказав Анатолій Бондаренко, хоч сам програв боротьбу в окрузі.

Микола Томенко вирішив доцільним наголосити, що не слід на виборах в Кам’янці «Батьківщині» боротися з «УДАРом».

– Ми ж з владою боремося. І ви боріться з владою, а не з нами! – попросив Микола Томенко «ударівців».

Наприкінці прес-конференції слова попросив член політради партії «УДАР» Михайло Малінін, щоб відреагувати на закиди з боку Томенка й Бондаренка. Однак ті не захотіли його слухати, заявивши, що це не його прес-конференція…

Дивіться також ВІДЕО з прес-конференції.


реклама

Коментарі  

 
+1 #29 ЧИНГИЗ-ХАН 25.12.2012 13:45
Василь, ты просто трусливый баклан и засланный козачёк от тех же голубых. А вот выборы проиграл не Чуприна, а все те кто действительно хочет реальных изменений в Украине. Ну а что касается изменений в руководстве областного штаба "УДАР", я говорил и буду говорить, что там нужны перемены. Так что Киеву необходимо крепко подумать и не затягивать.А ВАМ пан Чуприна я бы посоветывал не вступать в полемику с этой регионаловской крысой, по прозвищу василиса.Много чести для него. Следил за Вашей предвыборной кампанией и могу твёрдо сказать, что Вы настоящий БОЕЦ!!!Побольше бы таких смелых и пренципиальных людей.Удачи Вам! С НОВЫМ ГОДОМ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #28 Ка 04.12.2012 17:39
Цитую Залізняк:
Шо Ви до того Бондаренка причепилися ??? Вибори скінчилися,а Вам все-рівно мало.Під різними ніками тут пише черкаський журналіст з антени Валерка Воротник.Цей .................................зараз перейшов працювати на УДАР,бо його постійно бачать в штабі УДАРУ і постійно обідає з Віталієм Іляшенком в ресторані "Государь".Видно-чиє замовлення виконує Воротник.Але ж шановний Валєрко,Іляшенк о-це не Ничипір ........................Хочу сказати ВОРОТНИК та ІЛЯШЕНКО ЗАБЕРІТЬ СВОЇ БРУДНІ РУКИ ВІД АНАТОЛІЯ БОНДАРЕНКА.


Ці руки нічого не брали!!! :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #27 Залізняк 04.12.2012 14:07
Шо Ви до того Бондаренка причепилися ??? Вибори скінчилися,а Вам все-рівно мало.Під різними ніками тут пише черкаський журналіст з антени Валерка Воротник.Цей .................................зараз перейшов працювати на УДАР,бо його постійно бачать в штабі УДАРУ і постійно обідає з Віталієм Іляшенком в ресторані "Государь".Видно-чиє замовлення виконує Воротник.Але ж шановний Валєрко,Іляшенк о-це не Ничипір ........................Хочу сказати ВОРОТНИК та ІЛЯШЕНКО ЗАБЕРІТЬ СВОЇ БРУДНІ РУКИ ВІД АНАТОЛІЯ БОНДАРЕНКА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #26 Казбет 04.12.2012 14:03
Цитую Johnny:
Думаю Томенке надо потихоньку съезжать с Черкасской области. А то как бы отрицательный имидж в глазах черкащан не стал разрастаться в общеукраинском масштабе. Для Томенко пока еще не все потеряно. А Бондаренко это уже клинический случай. Только фейслифтинг и замена паспорта с переходом на фамилию тёщи.

А кто у него теща ? Слішал,что у его последней жены очень богатые и влиятельные родители.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #25 Ужасть 04.12.2012 13:29
Не буду встрявать в ваши разборки кто из вас самый опозиционный...я продолжу о "совести" о которой так любят говорить опозиционэры и том как они даже во сне пекутся о благе народа :-)

Избранный депутатом Верховной Рады от оппозиционного объединения "БЮТ-Батькивщина" В.Камчатный отказался возвращать государству квартиру в элитном доме в Киеве, полученную им бесплатно в качестве служебного жилья. Об этом сообщил телеканал 1+1.
Телеканал отмечает, что В.Камчатный получил служебную квартиру за счет своих избирателей в 2008 году и обещал сдать ее обратно государству после прекращения депутатских полномочий.
В.Камчатный отказался это сделать.Почему это я должен собирать вещи?! Это моя частная квартира. Кто сказал? Макеенко? Он не в курсе! Вы эту информацию озвучьте, я на него в суд подам!", – заявил депутат телеканалу по телефону.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #24 Крук 04.12.2012 13:24
Основний месидж Колі і Толі: Або ви погоджуєтеся з нами, або ви к**ли! - Іншої точки зору вони просто не здатні мати. Ех, де*мократи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #23 Василь 04.12.2012 12:59
Цитую О.ЧУПРИНА:
Про це краще запитайте у Миколи Булатецького та Леоніда Даценка.А про мою участь в подіях на майдані перед ЦВК запитайте у Оксани Продан,Валентин а Наливайченка та Віталія Кличка...


ще кримінальних одеських і київських авторитетів та наперсточників почніть перераховувати, яких Віталька затягнув з собою в ВР і які також "стояли на майдані". А за фірташівське бабло можна помайданить, чого гріха таїти. Якими ще дешевими понтами Ви будете дивувавти нас ще?

Віталька - горе апазиціанер, підтанцьовував 7-40 Віхтар Фьйодричу на днюхі в Межигорьї. Чуприна ж - підтанцьовує Віталькі :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #22 О.ЧУПРИНА 04.12.2012 12:52
Цитую Василь:
"Тонкий" натяк Чуприні, що він є звичайною технічною "тушкою" :-x

Мабуть Ви герой натякати лише з-під ковдри.Я Олександр Чуприна,прожива ю в м.Черкаси по вулиці Гоголя,займаюсь бізнесом та політикою,часто буваю в долині роз на тренажерах.Хто Ви,де Вас можна бачити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #21 О.ЧУПРИНА 04.12.2012 12:12
Цитую Полишинель:
Чуприні: ...І ще одне запитання : Чи відстоювали Ви вибір людей у Каневі і Черкасах?

Про це краще запитайте у Миколи Булатецького та Леоніда Даценка.А про мою участь в подіях на майдані перед ЦВК запитайте у Оксани Продан,Валентин а Наливайченка та Віталія Кличка.Доречі "героїв-Томенківців" серед активних учаників там видно не було.194 та 197-й округи були грубо "завалені" владою та страусиною позицією керівників ВО"Батьківщина".Впевнений,що Віталій Клічко свій округ відстояв би.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #20 О.ЧУПРИНА 04.12.2012 11:56
Цитую Полишинель:
Чуприні:... Чи не вважаєте Ви, що ті хто програв вибори (і Ви в тому числі, а не лише п. Бондаренко) маєте піти з керівництва обл організацій

На 195-му округу голоси виборців куплялися за гроші.Було складено спеціальний реєстр по якому видавалась "допомога".Далі йшло спеціальне відпрацювання тих, хто отримав гроші, включаючи залякування і т.д.Я чесно вів боротьбу з цим явищем.Неодноразово звертався до суду,висвітлюва в ці технології в пресі,на телебаченні та публічних виступах.Перемогти "посіпаку"-регіонала була реальна можливість.Але команда Томенка не виконала домовленностей по зняттю свого представника,що мав високий антирейтинг і спрацювала тим самим на ПР. Велика кількість голосів виборців "приклеїлась" до бренду Ю.Тимошенко хто б під ним не йшов.Ці відсотки перейшли б до УДАРу,т.як у мене антирейтинг майже нульовий.У відкритому бою сам-на-сам з Зубиком у мене були шанси незрівнянно більші ніж у "Батьківщинця".Програли особисті амбіції Томенка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100