реклама

реклама

Списки кандидатів від партії «Сильна Україна» для участі у місцевих виборах будуть сформовані з урахуванням результатів попереднього партійного голосування - так званого праймеріз. Праймеріз – це рейтинговий відбір кандидатів на виборні посади серед представників однієї партії.

Для участі в попередніх виборах кандидатові необхідно подати заявку в місцеве відділення партії. Заяви будуть прийматися в регіональних, міських і районних організаціях «Сильної України» з 20 по 31 липня. Усю інформацію про порядок проведення попередніх виборів можна отримати у відділеннях партії на місцях і на партійному сайті www.silnaukraina.com. Контакти черкаських обласної та міської осередків "Сильної України" - 32-01-40, 32-01-42, 32-01-43. email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Внутрішньопартійне голосування стартує вже 10 серпня. За кандидатів зі списку праймеріз свого району, міста, області члени партії зможуть проголосувати на сайті «Сильної України». Паралельно з інтернет-виборами, з 10 по 31 серпня, відбудеться відкритий, всенародний праймеріз. Громадяни зможуть голосувати в мобільних пунктах «Народний праймеріз», які будуть розташовані на центральних вулицях населених пунктів. На народне голосування виноситься той самий список, що і на внутріпартійне.

«Проводячи попередні партійні вибори, ми хочемо оцінити потенціал кандидатів від нашої партії. Річ не в тому, щоб поставити в список «потрібних» людей. Ми хочемо знати, хто сьогодні користується реальною довірою на місцях. Ми шукаємо нових лідерів», - зазначив голова партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко.

Джерело: Прес-служба партії «Сильна Україна»

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100