реклама
Sucurity Police

реклама

Голова обласної організації партії «Україна - Вперед!» Андрій Дзюба знайшов виправдання для лідера своєї партії Наталії Королевської, яка несподівано стала міністром соціальної політики в уряді Азарова, звільнення якого вона домагалася ще кілька місяців тому.


– Розумієте, є два шляхи. Можна всіх критикувати, а можна брати і працювати, – повідомив Андрій Дзюба у коментарі «Прочерку». – Ми завжди стояли на тому, що треба міняти владу. Частково ми це зробили. Тепер реалізовуватимемо по можливості нашу програму.

При цьому, він запевнив, що незважаючи на входження Королевської до уряду, ніхто з черкаських партійців не розчарувався в ній і не вийшов з партії.

У свою чергу, бізнесмен Сергій Блажевич, якого партія «Україна – Вперед!» висувала на окрузі №196 з центром в Корсуні, вважає, що зараз в уряді відбувається зміна молодого покоління, бо «Микола Янович довго там не протягне».

– У міністерстві соцполітики найважча робота. Але вона має довести, що її програма була не лише риторикою. Я розумію, що з точки зору влади вона була обрана, щоб влада могла розмазати її, бо ви ж знаєте, як у нас з соціальною сферою. Але в неї зараз з’явилася можливість не лише на словах, а на практиці спробувати реалізувати хоч щось з програми! Хоча я розумію, що люди, які їй пропонували цю посаду, вони мали на меті повісити на неї всіх собак, але майже впевнений, що коли Королевська згоджувалася, то мала іншу точку зору! У неї є команда і люди і вона може продавити щось зі своєї програми, – запевнив Сергій Блажевич.

Крім того, за словами Сергівя Блажевича, Наталія Королевська не схожа на Сергія Тігіпка, який, увійшовши в уряд, знищив партію. Королевська ж, мовляв, радилася з однопартійцями, серед яких, до речі, і сам Сергій Блажевич. Свій партквиток він отримав у липні.

На запитання, чи вірить Сергій Блажевич у те, що Королевська може забезпечити громадян зарплатою в 1000 євро, він відповів:

– Завжди є дві сторони медалі. Щоб забезпечити таку зарплату, треба, щоб працювала вся економіка. Впливати на всю економіку вона не зможе. Але я впевнений, якщо треба буде перерозподілити пільги, щоб направити їх тим, кому вони дійсно необхідні, то Наталія Королевська це зробить. Можливо відсотків двадцять від програми їй і дадуть зробити, – запевнив Блажевич.

Улітку на Черкащині Наталія Королевська так критикувала уряд Азарова...

Улітку на Черкащині Наталія Королевська так критикувала уряд Азарова...


А от бізнесмен Леся Островська, яка за підтримки політсили Королевської балотувалася на виборах по округу №194, а потім зняла свою кандидатуру на користь Миколи Булатецького, у коментарі «Прочерку» була небагатослівною. Вона зазначила, що не є членом партії, проте вірить, якщо молодому лідеру не заважати, то цей лідер щось та може реалізувати з запланованого.

– А як щодо зарплати в 1000 євро? – запитали ми.

– У неї є реальна можливість, – чи то жартома, чи то всерйоз зазначила пані Леся.

У свою чергу журналіст «Української правди» Сергій Лещенко у своїй оглядовій публікації «Уряд Сім'ї Януковича. Версія 1.0» висуває версію, що призначення Королевської міністром соцполітики можна пояснити тим, що «спонсори найабсурднішої політичної кампанії 2012 року шукають способи повернути кошти назад».

«Призначення Наталії Королевської міністром соціальної політики має потішити любителів конспірології, оскільки цим кроком влада нарешті підтвердила те, про що всі й так знали – партія «Україна – Вперед» на останніх виборах була технологічним інструментом відтягування голосів у опозиції, – пише Сергій Лещенко. – Людина, яка зникла з публічного життя після 28 жовтня, і яку востаннє бачили на дні народження Миколи Катеринчука, тепер знову буде на всіх екранах телебачення».

реклама

Коментарі  

 
-1 #14 Пенсіонер 27.12.2012 19:10
Ну все тепер пенсія буде 500 євро:))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 антон 27.12.2012 08:20
Люди стали умнее и не проголосовали за Королевскую(кло на ПР).Брата ее закрыли в Москве,деньги потраченные на"выборы"надо отдавать,вот и пошла отрабатывать спонсорские деньги,...........................................,спрос очень серьезный.И как она могла победить с такими помошниками как Дзюба,у которого только деньги на уме?Помочь укр...ть,что он и делает,начиная еще с работы в мэрии и продолжает сейчас,через левые фирмы окучивать бюджетные кошты.Какя команда-такой и результат!А все слова,про высокие зарплаты,чистой воды пиар!А насчет того,что нужно работать(как сказал Дзюба),так это правильно,но нужно работать для громады,а не себе на карман.как ты привык.Нужно работать и правохранительн ым органам,что бы поменьше стало таких политических авантюристов и интригантов,как вы со своей ВПЕР......!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 Наташа 26.12.2012 10:27
Цитую Dr. Barmental:
Цитую Ужасть:
пани Островская, один из лидеров парти власти, партии Королевской в Черкассах

Хоча я й терпіти не можу Королевську.....

А я не можу терпіти Оксану яка вже стала Dr. Barmental :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 Микола 26.12.2012 10:22
11 жовтня 2012, 10:09 ПРОЧЕРК
Щойно на прес-конференції в Черкасах кандидати по 194-му виборчому округу Володимир Мамалига (висунутий «Нашою Україною») та Леся Островська (висунута партією «Україна – вперед») заявили про зняття своїх кандидатур на користь кандидата від Об’єднаної опозиції Миколи Булатецького.

Поносили черевики (НУНС - Мамалига та "Україна-вперед" - Островська) нічого не надибали.. і викинули їх на смітник разом партійними квитками. Вони вже не члени цих партій, а те що було, то наснилося. Почекаємо та подивимось де в найближчому майбутньому випливуть ці тушки, з якими партквитками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 Ужасть 26.12.2012 10:17
Цитую Dr. Barmental:
Цитую Ужасть:
х

справедливості ради тицьну тебе носом, "Ужасть" у слова Островської про те, що вона ніколи не належала до партії "Україна вперед!" То як вона може бути "аднім із лідєрав партіі"?!


Правда, она как проститука. Ее все хотят, но никто не любит :-)
11 жовтня 2012, 11:35
Кандидат по ВО №194 від політичної партії «Україна – Вперед!» Л Островська на сьогоднішній прес-конференції зазначила, що і вона як кандидат, і ВСЯ ПАРТІЯ (!!!!!) включно з лідером Н.Королевською визначили, що єдиний опозиційний кандидат, який може сьогодні перемогти висуванців від влади, – це Булатецький. Саме тому Л Островська знімає свою кандидатуру на його користь. :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 О.ЧУПРИНА 26.12.2012 09:32
Наталія Королєвська ніколи не змінювала свої погляди. Вона завжди була представником олігархічних кланів і працювала в їх інтересах. Критика влади була програмованою та керованою тією ж владою. Зрадником її теж назвати не можна,як не назовеш зрадником агента закордонних спецслужб,що працює в тилу ворога. Погоджуюсь з А.Дзюбою в тому ,що потрібно працювати,але пані Королєвській потрібно попрацювати рядовим менеджером і показати свої здібності. Призначення її Міністром погано характеризує особу,яка прийняла таке рішення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 Ужасть 26.12.2012 09:31
бізнесмен Леся Островська, яка за підтримки політсили Королевської балотувалася на виборах по округу №194, а потім зняла свою кандидатуру на користь Миколи Булатецького, у коментарі «Прочерку» була небагатослівною . Вона зазначила, що не є членом партії,
--
Она что, немного беременаая..?
Ну объясните мне, кто же подпадает под определение "ЗРАДНИК" "ТУШКА".
Ну Табаловы по словам опозиционэров всех мастей - зрадныки. А вот Мамалыга возглавлял областной НУНС, а теперь уже не член НУНСа :roll: Островская на всех углах рапиналась за Королевскую, а как она презентовала голоса выборцов "Украины вперед" Булатецкому, а теперь она не член партии... А что же тогда она делала на трибуне рядом с Королевской (на фото вверху)? Вот если бы избрали депутатом...от партии Королевской или Мамалыгу от НУНСА...тогда бы они конечно не вышли из партий :lol: Не хочется говорить грубо, скажем проще - приспособленцы. Главное пролезть во власть..а с кем..да хоть с чертом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Предприниматель 26.12.2012 09:24
Вот вам и опозиционерка *****анная а если бы зашла в парламент? да еще и набрала так процентов 20, какую тогда должность могла получить? Это она сдала "податковий майдан" все предпрениматели это знают вот и получила на выборах то что заслужила. Для нас людей не секрет кто такая Королевская по этому мы не разочарованные в ее выборе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Обізнана 26.12.2012 00:11
"за словами Сергія Блажевича, Наталія Королевська не схожа на Сергія Тігіпка" - аргументацияо из той же серии, что "если бы у бабушки был Х, то она была бы дедушкой" :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 ktd 25.12.2012 19:29
Цитую Ужасть:

Молодец, еще немного и ты начнешь изучать труды Донцова, Михновского и других.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100