реклама
Sucurity Police

реклама

«Унікальний дороговартісний апарат МРТ, на який ми очікували, вчора привезено до новозбудованого медично-діагностичного центру», – повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Встановлюватимуть японське обладнання протягом 2-3 місяців фахівці з Москви, які пройшли відповідне стажування в Японії.

– Процес встановлення апарату МРТ, вагою понад 50 т, – делікатний та довготривалий, проте вже незабаром усі черкащани, які того потребують, зможуть безкоштовно пройти обстеження на високоточному та дороговартісному апараті, – цитує слова голови облдержадміністрації його прес-служба.

Нагадаємо, що Черкаський обласний діагностично-консультативний центр практично готовий до відкриття. Будівельні роботи вже закінчено. Як повідомляв губернатор, заклад розпочне роботу після повної укомплектації.

Як інформувало ще влітку видання «Наші гроші», головне Управління капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Черкасиміськбуд» на будівництво до кінця 2012 року обласного діагностично-консультативного центру по вул.Менделеєва, 3, м.Черкаси. Вартість угоди склала 30,25 млн. грн.

У тендері брали участь три компанії. ЗАТ «АТП – 2361» і ПП «Сфера – Пласт» пропонували виконати роботи за 25,21 млн. грн. і 25,79 млн. грн. відповідно. Пропозиція АТП була відхилена, оскільки в ній не було враховано демонтажних робіт, знесення будівлі та вирубку дерев, а також було завищено ціни за окремими роботами та занижена зарплата робітників, зайнятих на керуванні та обслуговуванні машин та механізмів – замість 2643 грн. компанія збиралась платити робітникам 2300 грн.

З допущених до участі в тендері була обрана пропозиція «Черкасиміськбуду», дорожча на 5 млн. грн. від «Сфери-пласт». Причина обрання дорожчої пропозиції не повідомляється. При цьому єдиним критерієм для обрання найбільш вигідної пропозиції була ціна.

Засновником ТОВ «Черкасиміськбуд» є Надія Шаповал, відома як директор та співзасновник ТОВ «Золота підкова Черкас» (готельний бізнес). «Черкасиміськбуд» також є співзасновником компанії «Глобал інжиніринг Україна», яка має кілька будівельних проектів в Черкасах та Києві.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Ужасть 28.12.2012 10:36
У тендері брали участь три компанії. ЗАТ «АТП – 2361» і ПП «Сфера – Пласт» пропонували виконати роботи за 25,21 млн. грн. і 25,79 млн. грн. відповідно.
----
Странно как-то все. ПРОЧЕРК пытается подвести читателей к мысли, что кто-то что-то на этом имеет гешефт. Может быть, но для этого есть правохранительн ые органы. Меня одно удивляет, как когда с 2004 по 2008 не было кризиса, при власти были честные политики и руки, що ничого не брали, почему тогда не достроили областную детскую больницу, не построили уже тогда этот диагностический центр. Что мешало? Мало того, умудрились ВЫДУРИТЬ у нищего народа 300 миллионов на больницу будующего и банально украсть. А тут типа намекают что кто воруют, а все строится, возводится и этих же критиканов будут там лечить. И это только за 2 года этой власти...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100