реклама
Sucurity Police

реклама

Співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками міліції затримали громадянина України, який анонімно повідомив про замінування одного з приватних будинків Черкаської області.

Нагадаємо, що за спецлінією «102» 21 грудня о 13.05 від невідомої особи надійшло повідомлення про замінування двох житлових будинків по вулиці Жовтневій в смт Єрки Катеринопільського району.

Оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що одного будинку за вказаною адресою не існує, а в іншому проживає родина пенсіонерів. Після евакуації 2 осіб та детального обстеження приміщень, вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Того ж дня правоохоронці встановили та затримали «телефонного терориста». Ним виявився 26-річний безробітний житель Катеринопільського району. Правопорушник визнав свою провину та пояснив, що був напідпитку і вчинив анонімний дзвінок з хуліганських мотивів.

Органами внутрішніх справ стосовно затриманого розпочато кримінальне провадження за ознаками скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Наразі правопорушник перебуває на підписці про невиїзд, інформує прес-служба СБУ області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100