реклама

реклама

Цього року Українське товариство сліпих (УТОС) у Черкаській області привітало членів своєї організації пакунком продуктів, серед яких виявився… прострочений сік. Термін придатності запропонованого соку добіг кінця ще 20 листопада. Про це «Прочерку» повідомив один із членів товариства.

 

Голова ТПО «УТОС» Василь Зубач підтвердив цю інформацію та зазначив, що про закінчення терміну придатності знав. За його словами, коли УТОС лише отримав від спонсорів сік, він ще був придатний до споживання, однак поки «акумулювали» усі продукти, термін придатності добіг кінця. Сам Василь Дмитрович проблеми у такій ситуації не вбачає.

- У мене вдома соки по три роки стоять. Я п’ю – і нічого! Крім того, він же герметично закритий! Томатний сік же може роками стояти… Це ж не м'ясо якесь чи тушонка… - каже Василь Зубач.

Чоловіка обурює, що люди скаржаться, адже знайти спонсорів вдалося нелегко.

- Я б міг би сидіти склавши руки, нічого не шукати… Як взагалі можна було отримати подарунки, а потім обпаскудить?! – говорить Василь Зубач.

За словами члена «УТОСу», йому в організації запропонували викинути товар, якщо той йому «не сподобався».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #7 Бродс*** 30.12.2012 15:23
Інколи, коли я чищу картоплю то попадається підгнивша, і доводится її обрізати, тож тепер я як спонсор можу відбирати гнилу картоплю і дарувати її інвалідам.
Мене будуть любити як великого мецената, дайте телефон Зубача, хочу бути меценатом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Борис Юхно 30.12.2012 15:15
Цей сік та інші продукти надала благодійна гр.орг. Червоного Хреста, очолює І.І Гретченко.Дідові коли б не під 80 вже, може не звернув уваги просто. А допомагають УТОСу вони роки й роки, ніколи подібного не було - там вже років 20 бібліотекарем моя мати, та й я знаю знаю багатьох утосівців, у тому числі й Зубача. У чоловіка одного ока нема,а на друге зір такий, що як вони там кажуть -"букви нюхає". Нічого він не знав, просто як відповідальна особа взяв "вогонь" на себе (я так думаю). "Спасибі" тому пильнику утосівці точно скажуть, коли дізнаються, хто це. Вони там навіть гороху дарованому раді, виробництво мертве...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 кван 29.12.2012 09:32
Видать, война еще не закончилась. Пшеничная крупа в подарок. Жесть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Віра 28.12.2012 20:57
О, як прикро, що на Прочерку треба висловлюватись коректно!
Подібне ставлення - це не те що зневага, це просто знущання! Подарунок? То може Гітлер євреям влаштовував безкоштовні подарункові спа-процедури у санаторіях із креативною назвою "конц-табір"?
Тим більше, що на упаковках немає написів по браїлю з терміном придатності і помітити таке могла тільки людина, у якої залишився зір в якійсь мірі.
Чи попереджав пан Зубач про те, що у цього соку вийшов термін придатності? А чи відповідатиме він, якщо якийсь інвалід з вадами зору потрапить через це до лікарні?!
Такі організації повинні захищати права інвалідів, а не користуватися ними. Про спонсорів чи зберігання свого соку - хай розказує у суді!
Звільняти та притягувати до відповідальност і за таке треба!
Ганьба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Menelion Elensúle 28.12.2012 20:34
Зубач знов облажався. Не дивно, що ми на останньому місці по тіфлотехнічному розвитку в Україні. Проте кожного року відпочивати він гарно їздить, бо в нього ж зі здор.....ям проблеми, ога.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 очі бачуть 28.12.2012 19:59
придумав би краще як відмазатись, хтось і собачатину їсть, але ж це не є людською нормою. Просрочена продукція - це прямий крок до отравлення, яке може накликати страшну біду, тоді б краще пан Зубач не ворушився як він ворушиться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #1 Сіренький 28.12.2012 19:27
Як по мені, справа не в "опаскуджуванні". Мені все-одно, скільки часу зберігає свої продукти пан Зубач. А от реалізація (не важливо, у який спосіб) простроченої продукції - є злочин. Крапка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100