реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб вважає, що рік, що завершується, ознаменовано активним впровадженням в життя соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича: із 18 соціальних ініціатив виконано 14. Решта – у стані системної реалізації.

– Особливо хочеться наголосити на системній роботі в рамках впровадження європейських підходів до забезпечення громадян гідною роботою: упродовж 11-ти місяців поточного року в усіх сферах економічної діяльності створено 25,6 тис. робочих місць, з липня введено 368 посад фахівців із соціальної роботи, основна мета яких – забезпечення підтримки родин на різних етапах її функціонування, – говорить Сергій Борисович.

За словами губернатора, окремо слід сказати про зростання заробітної плати, яке відбувалося протягом усього року, адже це головний критерій боротьби з бідністю. Так, у січні-жовтні середньомісячна платня зросла порівняно з відповідним періодом попереднього року на 17,1% і становила 2478 грн. Крім того, з травня 413 тис. пенсіонерам проведено перерахунок пенсій, середній розмір яких протягом року збільшився на 196 грн. Також у рамках упровадження соціальних ініціатив проведено виплати для 61 тисячі ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань до Дня Перемоги на суму понад 26,0 млн. грн., інформує прес-служба Черкаської ОДА.

– Хочу зазначити і те, що цього року усі черкащани з обмеженими можливостями, які потребували цього вперше, стовідсотково забезпечені кріслами колісними. Більше сотні інвалідів та ветеранів отримали спецавтотранспорт, а ще понад 5,6 тис. – путівки на санаторно-курортне лікування, – перераховує зроблене очільник облаасті. – У цілому, за 11 місяців поточного року своє право на різні види державної соціальної допомоги реалізувала майже кожна третя сім’я.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Новый гость 30.12.2012 20:18
Читал, читал, но так и не понял,
чем гордится Туловище:
Болтовней ни о чем и в общем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100