реклама

реклама

Голові Черкаської облдержадміністрації Сергію Тулубу з дитинства запам’яталася ялинка, яка стояла в маленькій кімнатці комунальної квартири на складеній швейній машинці. Поряд стояло ліжко та шафа. Ця ялинка внизу була обстелена ватою на якій лежали мандаринки. А на гілочках дротиками причеплені яскраві цукерки. Ці цукерки треба було відривати. Але за тиждень хвоя з ялинки майже вся осипалася, і тоді ще малий Сергій Тулуб дивувався: чому так. Про ці майже інтимні подробиці свого дитинства Сергій Борисович повідав в інтерв’ю обласній газеті «Черкаський край».

– А ще колись на Новий рік батько зав’язав мені краватку. Вона мені назавжди запам’яталася. З того часу краватки я полюбляю, як на мене — це символ мужності, батько привив мені повагу до цього чоловічого атрибута, – зазначив Сергій Тулуб.

Нинішній же Новий рік губернатор планує зустріти, як завжди, з родиною, з друзями, з дітьми й онуками.

 – Знаєте, яка радість, коли в цей визначальний для себе час бачиш обличчя рідних? Тих, кого й хочеш бачити. Я думаю, що це – велике щастя для кожної людини, тому й міняти нічого не будемо, – сказав Сергій Тулуб.

На запитання, чи не здогадується керівник області, часом, що йому подарують, Сергій Тулуб відповів: «Це завжди у нас таємниця для всіх. Вимикаємо світло, всі шарудять під ялинкою, дехто стукається лобами, так іноді виходить. Але всі намагаються здивувати одне одного. Потім вмикаємо світло і кожен шукає, що ж йому приніс Дід Мороз»…

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Бродс***** 30.12.2012 15:50
Мабуть уся Черкащина хоче щоб у цю Новорічну ніч Будівничий Нової Черкащини стукнувся лобом посильніше, і пару разів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Дід Мороз 30.12.2012 13:15
Сергій Борисович, вдягайте шахтарську каску. Нам Ваші травми голови дорого обходяться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Прохожий 30.12.2012 12:14
Может дембель принесет. Тогда все порадуемся общему подарку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100