реклама

реклама

У Черкаській області за скоєння розбійного нападу із застосуванням вогнепальної зброї розшукується особливо небезпечний зловмисник.

Нагадаємо, що вночі 26 грудня двоє зловмисників із застосуванням вогнепальної зброї скоїли розбійний напад на автозаправну станцію в місті Умань. Співробітник АЗС, натисканням на «тривожну кнопку», викликала наряд Уманського МВ ДСО при УМВС України в Черкаській області, який за лічені хвилини прибув на місце скоєння злочину.

Зловмисники, побачивши правоохоронців, відкрили по ним вогонь з вогнепальної зброї. У свою чергу, працівник ДСО застосував табельну вогнепальну зброю, знешкодив озброєного нападника, чим врятував життя людям, які знаходилися в цей час в приміщенні. Другому нападнику вдалося зникнути з місця скоєння злочину. За вказаним фактом слідчим відділом Уманського міськвідділу розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Під час проведення оперативно-слідчих заходів працівники міліції встановили особу другого учасника розбійного нападу. Ним є Вербицький Орест Михайлович, 01.06.1981 року народження, уродженець міста Вижниця Чернівецької області, який останнім часом проживав у селі Хільки Корсунь-Шевченковського району.

Прес-служба обласної міліції просить черкащан уважно вдивитися в обличчя чоловіка на фото. Якщо Вам що-небудь відомо про можливе місце перебування Вербицького Ореста Михайловича, прохання негайно повідомити в управління карного розшуку УМВС України в Черкаській області за телефоном (0472) 39-32-29, до чергової частини УМВС (0472) 39-33-01 або 102.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100