реклама
Sucurity Police

реклама

У січні-листопаді 2012 року проти відповідного періоду минулого року індекс промислової продукції в Черкаській області становив 95,4%. На підприємствах машинобудування випуск продукції зменшився на 13,3%, у хімічні та нафтопереробній промисловості – на 7,8% у переробній промисловості – на 5,6%, у добувній промисловості – на 4,4%, на підприємствах легкої промисловості – на 4,3%, у виробництві харчових продуктів та напоїв – на 3,9%.

Поряд з цим, у листопаді цього року в промисловості області спостерігалося збільшення обсягів виробництва до попереднього місяця на 6,6%.

Про це йдеться в пояснювальній записці до проекту рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2013 рік», що разом з іншими матеріалами була роздана депутатам на вчорашній сесії обласної ради.

Начальник обласного управління економіки Анатолій Костенко, доповідаючи про економіку Черкащини, підкріплював свою промову гарними малюночками

Начальник обласного управління економіки Анатолій Костенко, доповідаючи про економіку Черкащини, підкріплював свою промову гарними малюночками


Знизилися показники і будівництва на Черкащині. Так, у січні-листопаді цього року підприємствами області виконано будівельних робіт на 585,4 млн. грн., що у порівняних цінах на 19% менше обсягів відповідного періоду минулого року.

Зросло лише виробництво продукції сільського господарства у сільськогосподарських підприємствах – на 1,2%, а у господарствах населення зменшилося на 3,7%.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Оксана Колісник 30.12.2012 18:46
Управа економіки, вибачте - Головне Управління - півтора поверхи, купа народу... І для чого? Для того, щоб констатувати повну дупу в тій же самій економіці. Цікаво, який фонд зарплати цього структурного підрозділу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 О.ЧУПРИНА 29.12.2012 21:20
Обласна влада ніяким чином не впливає на збільшення обсягів випуску промислової продукції підприємствами які функціонують. Заваджувати роботі підприємств ОДА може за допомогою податківців,пож ежників та інших контролерів.Прикладів безліч. Говорити про збільшення випуску продукції в листопаді проти попереднього місяця значить просто струшувати повітря.Щодо створення нових потужностей,лак мусовим папірцем роботи обласної влади є БОНДЮЕЛЬ.Обласні "фахівці" так допомогли французам створити в регіоні сучасне виробництво,що ті "щасливці" опам"ятались десь за Можайськом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 кактус 29.12.2012 17:07
дивно, це не збігається з тими показниками, про які на сайті обласної влади тулуб розповідає. Може тулуб папірці переплутав?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100