реклама

реклама

Петринчук: Будь-яку інформацію, яка висвітлюється по Черкаській області, ми зразу перевіряємо

Петринчук: Будь-яку інформацію, яка висвітлюється по Черкаській області, ми зразу перевіряємо

Рік, що закінчується, був нелегкий в плані боротьби з наркозлочинністю. Це констатують черкаські міліціонери. Результати їх роботи, а точніше – статистику злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, озвучив сьогодні на прес-конференції начальник УБНОН УМВС України в Черкаській області Андрій Петринчук.

– 2010 рік по боротьбі з наркозлочинністю був нелегкий, але й ефективності більше… У цьому році було виявлено 1624 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, що на 20% більше, ніж торік. Фактів збуту нарктиків задокументовано 665 (торік – 596). Затримано за збут наркотиків 290 осіб (торік – 276). З них 121 особа арештована (торік – 89 осіб). Я думаю, що самі цифри говорять про роботу, що проводилася протягом року, – зазначив Андрій Петринчук. – Що ж до обсягу наркотиків, то черкаськими міліціонерами за 11 місяців цього року з незаконного обігу було вилучено 425 кг наркотичної речовини (торік 315 кг).

Також доповідач поінформував, що нині на обліку в Черкаській області перебуває 5 тис. 620 осіб, що є споживачами наркотиків (торік кількість осіб складала 4600 осіб). З діагнозом наркоманія на сьогодні в області перебуває 2840 осіб, з яких неповнолітніх – 15 осіб.

Цікаво, що з розвитком сучасних технологій особи, що пов’язані з незаконним обігом наркотиків, намагаються поширювати свою продукцію і через Інтернет.

– Цьогоріч один злочин у нас був задокументований через Інтернет. Особа, що нині затримана, у місті Черкаси продавала суміші для куріння. Справа передана в суд, – повідомив Андрій Петринчук.

На запитання журналістів, чи відслідковують міліціонери інформацію в Інтернеті, де можна навіть знайти поради, як самостійно готувати наркотики, пан Петринчук відповів так:

– По Інтернету зараз ведеться робота. Я особисто також сиджу в Інтернеті. Будь-яку інформацію, яка висвітлюється по Черкаській області, ми зразу перевіряємо. Зараз лише по сумішах для куріння ми виявили інформацію. Раніше виявляли інформацію про те, як приготувати амфетамін, – зазначив він і закликав журналістів також повідомляти міліціонерів про подібну інформацію, виявлену в Інтернеті.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 ПЕНСИОНЕР 16.12.2010 21:21
Радует то, что данный руководитель владеет статистикой, а если и еще пытается организовывать работу в подразделениях, то критиковать его не стоить. А физподготовку в УМВД за него и за других здаст кадровый аппарат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Комар 16.12.2010 10:39
Интересно, сколько раз подтянется на перекладине этот (на фото выше) довольно молодой милиционєр :cry: Или за сколько пробежит, и пробежит ли, киллометр?
Я ни в коей мере не хочу обидеть его как человека, но почему-то у 90% руководящих милиционэров и практически 100% гаишников, физиономии не влазят в экран телевизоров.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Санитар 15.12.2010 14:52
Во времена генерала Кочегарова он так критиковал эту организацию ВНоН, что за год они выявили один грамм тяжелых наркотиков, а в столе одного подполковника МВД области обнаружили аж целых 200 грамм :cry:
позже оин из руководителей этой служби в студии Антены на вопрос откуда у него в Сосновке дом строится и джип...ответил, что летом, у матери в одном из районов полол БУРЯКИ, а на заработанные деньги прикупил джип. :o
***! эти пололщики буряков, скрывают свои баснословные доходы :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100