реклама

реклама

фото - ГУ МНС у Черкаській області

фото - ГУ МНС у Черкаській області

Випадок стався вдень у середу, 15 грудня, поблизу магазину «Шарм» на розі вулиць Смілянської та Гоголя в Черкассах, повідомляє прес-служба ГУ МНС у Черкаській області. Одразу після обідньої перерви, коли робітники копали траншею під каналізаційні труби, стався обвал ґрунту. Одного з чоловіків, які знаходилися під землею завалило.


Про подію на пульт оперативно-диспетчерської служби Головного управління МНС області повідомив випадковий свідок події по мобільному телефону.
На місце надзвичайної події негайно виїхала інженерна група аварійно-рятувального загону спецпризначення, черговий караул міського управління МНС та оперативний відділ Головного управління. Загалом чотири одиниці техніки та 15 рятувальників
У момент обвалу чоловік намагався вискочити, тому грунт накрив робітника лише по груди. Верхня частина тулуба працівника "Промелектробуд-2000" залишалася на поверхні, тому він міг дихати. Але ситуація ускладнювалася тим, що холодна земля стисла  чоловікові грудну клітку, а над його головою загрожуючи черговим обвалом, нависли кількасот кілограмові пласти асфальту.
Фахівці МНС в першу чергу встановили спеціальні пневматичні щити якими захистили місце події від можливих повторних обвалів. У подальшому за допомогою пневмо та гідравлічного інструменту було проведено роботи по вилученню ґрунту та звільнення потерпілого з завалу.
О 16:55 - 32 річного чоловіка було піднято на поверхню та направлено до 3-ї міської лікарні міста Черкаси з попереднім діагнозом переохолодження та перелом ребер.
Крім рятувальників на місці події працювали: працівники Держгірпромнагляду, швидка медична допомога, підрозділи ДАІ та ППС УМВС.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100