реклама

реклама

За грудень цього року черкаські податківці мають непоганий ігровий «улов». Тільки від початку місяця податкові міліціонери вилучили 65 гральних автоматів на 738 тис. грн. Найбільше «одноруких бандитів» податківці вилучили у Черкасах - 26 та у Золотоноші – 24. Про це повідомляє прес-служба УПМ ДПА в Черкаській області.

У Черкасах минулого тижня в кафе у самісінькому центрі міста – у районі між «Кооператором» та Будинком Торгівлі - податківці виявили 26 автоматів. Вхід до кафе був абсолютно вільним для усіх відвідувачів. Гравці і розповіли податківцям, що оплату за гру приймав касир, який виставляв на гральному автоматі кількість можливих ігор згідно сплаченої суми. За вдалу гру гравці отримували виграш готівкою.

Податківці вилучили усі 26 знайдених у кафе гральних автоматів на загальну суму 390 тис. грн. і зараз розшукують їх власника. Вони підозрюють, що він, окрім зайняття забороненими видами господарської діяльності, що передбачено ст. 203 КК України, ще й не сплачував податків (ст. 212 КК).

Ще 3 автомати на 45 тис. грн. податківці знайшли у Черкасах у кафе-барі в районі вулиці Сєдова.

У Золотоноші, хоча податківцям і співробітникам управління по боротьбі із економічною злочинністю та працівникам місцевої мерії було відомо, що гральний заклад тримає підприємець – житель Черкас, проте у нього не виявилося дозволу від Золотоніської міськради на відкриття закладу із надання гральних послуг.

У перевіреному закладі податківці вилучили 24 гральних автомати та 3 більярдні столи без будь-яких документів про походження на загальну суму 180 тис. грн. Поки що гральне обладнання не вивезене із закладу – опломбовані автомати очікують на рішення суду.

В Умані місцевий підприємець тримав підпільний гральний заклад із 12 автоматами. «Однорукі бандити» були обладнані купюроприймачами, а також ставки приймав касир. Усі автомати на суму 120 тис. грн. вилучені.

Згідно діючого законодавства, за ведення нелегальної діяльності власник грального обладнання може бути оштрафований на 7 млн. грн., а також притягнутий до кримінальної відповідальності.

Для довідки: з моменту вступу в дію Закону «Про заборону грального бізнесу в Україні» (з 25 червня 2009р.) податківці Черкащини у ході 775 перевірок виявили 36 фактів проведення азартних ігор та вилучили 405 одиниць грального обладнання, у тому числі 295 гральних автоматів, на загальну суму 4,8 млн. грн. та 110 системних блоків комп‘ютерів на суму 612 тис. грн.

Було порушено 4 кримінальні справи за ст. 203 КК України (заняття забороненими видами господарської діяльності).

реклама

Коментарі  

 
+8 #3 Україна 16.12.2010 18:51
У одних конфіскували,а ішим подарували :P На крайняк більярдний стіл можна поставити на дачі подактівця,або міліціонера!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 гонта 16.12.2010 18:36
Йде тупий перерозподіл фінансових потоків.Самі в себе виявляють,самі їх же (автомати)встан овляють і при цьому всі при ділі.Гральний бізнес-це чистий бізнес силовиків.Ще недавно його кришував Червонописький, зараз...і так всі знають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Валера 16.12.2010 15:02
Та к чему эта показуха, автоматы вернулись на улицы Черкасс. Под Богданкой бильярдный клуб с автоматами, на Хрещатике бывшая Корона, не помню, как сейчас называется, тоже с автоматами. Около гостиницы Россава, гендель с автоматами. Ах, ну да, там наверно крышуют, вот они и работают в открытую. А ведь это тот же центр города. Да их куча и никто ничего не делает, потому что деньги решают все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100