реклама
Sucurity Police

реклама

Лариса Мудрак щодо призначення нового представника Нацради на Черкащині: «У нього є лист підтримки від Тулуба».

Лариса Мудрак щодо призначення нового представника Нацради на Черкащині: «У нього є лист підтримки від Тулуба».

Як виявилося, у нового представника Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, що призначений у нашу область, є лист підтримки від губернатора Черкащини Сергія Тулуба. Про це «Телекритиці» повідомила голова конкурсної комісії Лариса Мудрак.

Нагадаємо, що новим представником Нацради у Черкаській області 15 грудня було обрано Олексія Чернишова. З ним укладуть строковий договір на чотири роки.

За словами Лариси Мудрак, на посаду представника в Черкаській області всього було подано дві заявки – від підприємця Олексія Чернишова та екс-представника Нацради в Черкаській області Алли Демченко. Але, за словами Лариси Мудрак, конкурсна комісія рекомендувала до відбору тільки одного пана Чернишова, тому що «взаємини Алли Демченко з апаратом і Національної ради були конфліктні, були судові розгляди». Пані Демченко в розмові з ТК це спростувала, зазначивши, що судові позови з боку мовників стосувалися не її роботи, а рішень Нацради.

У результаті представником став Олексій Чернишов. Він за освітою військовий, юрист (Волинський університет), служив у збройних силах, нині є приватним підприємцем. Інформації про його досвід роботи у сфері медіа на засіданні Нацради не прозвучало. На запитання ТК, чи має він такий досвід, пані Мудрак відповіла, що «він консультував на рівні громадських організацій як юрист». «У нього є лист підтримки від голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба», – наголосила вона.

Ось як охарактеризувала у розмові з «Прочерком» Олексія Чернишова начальник управління координації роботи представників та секретаріатів представників Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Олена Ракіна:

– У нього три вищі освіти, він і політолог. Це людина, що дивиться на проблему з погляду вічності, тобто ставиться до проблеми філософськи. Він толерантний, спокійний, доброзичливий. Має досвід роботи в друкованих ЗМІ. Думаю, що у вас все буде нормально… Зараз він саме їде у Черкаси, – зазначила пані Олена.

Водночас, як повідомив «Прочерку» попередній представник Нацради на Черкащині, а нині депутата Черкаської міськради Максим Булатецький, на даний час у нього закінчився термін перебування на посаді представника Нацради.

– Але від обов’язків мене відсторонили ще у 2009 році. Сказали, що я, мовляв, не можу поєднувати громадську і депутатську діяльність. Я не погоджувався з цим, виграв суд, але справа далі не пішла. Тому певний час на Черкащині просто не було представника Нацради, – сказав Максим Миколайович.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 figure 17.12.2010 00:02
Термін перебування на посаді згідно контракту у Булатецького мав би закінчитися у жовтні-листопаді 2010р., але 04.02.2009р. Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення прийнято рішення № 174 «Про звільнення представника в Черкаській області Булатецького М.М.». 05.02.2009р. головою Нацради видано наказ № 29-к «По особовому складу», відповідно до якого Булатецького М.М., звільнено з посади згідно з п.3 ст. 40 КЗпП України (систематичного невиконання працівником без поважних причин
обов'язків, покладених на нього трудовим договором або правилами
внутрішнього трудового розпорядку, якщо до працівника раніше
застосовувалися заходи дисциплінарного чи громадського стягнення).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100