реклама

реклама

Управління карного розшуку цікавиться черкаськими активістами підприємницького руху (фотокопія - Ігор Єфімов)

Управління карного розшуку цікавиться черкаськими активістами підприємницького руху (фотокопія - Ігор Єфімов)

Голова Черкаської міської профспілки «Солідарність» Ольга Ракова отримала від черкаських правоохоронців цікавий лист. Її просять надати список всіх керівників та членів профспілки, вказавши прізвище, ім’я, по-батькові, рік народження, адресу проживання та контактний телефон.

– Попередньо мені зателефонували з міліції і сказали надати відповідну інформацію. Я запитала навіщо? Мені сказали, що це у зв’язку з поїздками на Майдан. Але ж у нас люди деякі їхали самі. Я просто не можу дати точний список тих, хто їздив. Тож я попросила, щоб від правоохоронців надійшло їхнє прохання в письмовому вигляді. Лист надійшов, але чомусь саме від Управління карного розшуку… – розповіла «Прочерку» Ольга Ракова.

Цікаво, що відповідно до статті, на яку у листі посилаються правоохоронці (п.17 ст.11 Закону України «Про міліцію») міліція має право «одержувати безперешкодно і безплатно від підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності та об'єднань громадян на письмовий запит відомості (в тому числі й ті, що становлять комерційну та банківську таємницю), необхідні у справах про злочини, що знаходяться у провадженні міліції».

– Я щоразу їдучи в Київ подавала офіційну інформацію в міліцію. Нам давали людину, що нас супроводжувала. А тепер вони мені пресинг організації влаштовують, – каже Ольга Ракова.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Петя 20.12.2010 22:05
Федоровна!Мы с Вами!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Ігор 20.12.2010 16:48
Такими своїми діями влада і міліція можуть викликати ще одну хвилю акцій протесту, вже проти міліцейського свавілля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Арсен 20.12.2010 04:38
Нещодавно довелося спілкуватись із працівниками міліції. Мене шокувала їх наглість і вседозволенісь. Після короткої розмови було з'ясовано, що оскільки вказівки їм дає керівництво, а тому їм «пофіг всі закони». При цьому вони розуміли, що дієть протизаконно. – Шеф з губером в шеколаді, тепер прокуратура і суди на нас робить будуть – пряма мова. В їх правоті пересвідчитись легко, досить просто ввімкнути телевізор або інтернет. Тому в мене пропозиція, раз «ВОНИ в шеколаді» давайте будемо повідомляти прізвища цих «пошеколадяних» , а також писати про їх дії. Хай їхні діти, дружини, батьки, родичі і сусіди знають, що такий то бере хабарі, незаконно переслідує або давить. Хай їхні діти знають, що їх батько не ловить бандитів, а виконує замовлення «шефа з губером». Всяка банда боїться прозорості і відкритості. Досить ждати месію, пора самим наводити лад.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Україна 18.12.2010 01:18
Такі запити дають по всій тереторії України.Знаете про ,що це говорить?Скоро будуть здавати один одного як колись в 1937.Пані Оля нехай подібну інформацію ментам зливає тей ,що вас сопруводжував.Зовсім скоро буде пенсійна реформа яка в першу чергу суперечить інтересам самих силовиків.Що вони тоді будуть робити дуже цікаво?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 ДМИТРО 17.12.2010 20:55
ОЛЬГА ТРИМАЙТЕСЬ!!!ЧЕ РКАСЬКІ ПІДПРИЕМЦІ ЗА ВАС ТА З ВАМИ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100