реклама

реклама

На черкаському Пагорбі Слави просів грунт. Фото, яке помістили у соціальній мережі «Фейсбук» черкащани, викликало жваве обговорення в Офіційній групі міста Черкаси.

 

Як повідомили «Прочерку» у прес-службі Черкаського міськвиконкому, сьогодні робітники вже почали активно працювати на Пагорбі Слави. Роботи припинилися увечері, коли у місті почався сильний дощ.


Вже завтра зранку роботи на об’єкті продовжаться, запевнили журналіста видання у міськвиконкомі.

«Це називається зсув. З часом тут може з’явитися більш значні ерозійні пошкодження, які вже дійсно можуть скласти загрозу. Пагорб насипний. І тому раніш так уважно стежили за цілісним дерновим шаром, який закріпляв його. А от невігластво міської влади, певні представники якої спробували естетизувати простір на свій лад, знищили траву, распахали шар грунту та посадили квіти... Можливо, й красиво, особлива з гвинтокрила, що летить над Дніпром видно, але це призвело до появи проблем…» – ділиться своїм припущенням у Фейсбуці депутата Черкаської міськради Валерій Воротник.

Нагадаємо, що влітку 2011 року Пагорб Слави отримав подарунок від дружини депутата Черкаської міськради Тетяни Мирзи. Величезний герб з квітів – у такий спосіб привітала Черкаси з Днем міста її ландшафтна фірма. На схилах Пагорба Слави розбили величезну квіткову композицію, яка зображує збільшений в десятки разів герб Черкас з його невід’ємними зображеннями – козаком та конем.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100