реклама

реклама

Анонімні інформатори - добровільні помічники КРУ

Анонімні інформатори - добровільні помічники КРУ

Хоча, згідно з законодавством, анонімні звернення не підлягають розгляду, факти, викладені в них, враховуються при проведенні планових контрольних заходів, повідомляють в прес-службі обласного КРУ.

Так, до КРВ у Катеринопільському районі надійшов анонімний телефонний дзвінок про те, що бухгалтер територіального центру управління праці та соціального захисту населення Катеринопільської райдержадміністрації, зловживаючи своїм службовим становищем, нараховувала собі заробітню плату під час перебування на лікарняному.

Даний факт було перевірено під час проведення ревізії фінансово-господарської діяльності управління праці та соціального захисту населення Катеринопільської райдержадміністрації за 2008-2009роки та І півріччя 2010 року.

Для отримання інформації про фактичне перебування на лікуванні працівників управління праці, фахівцями КРВ у Катеринопільському районі було подано запит до Катеринопільської центральної районної лікарні (ЦРЛ). Співставленням даних Катеринопільської ЦРЛ з табелем обліку робочого часу працівників територіального центру управління праці та соціального захисту населення встановлено, що, під час перебування працівників на лікуванні в Катеринопільській ЦРЛ у 2009 році, інспектором по кадрах територіального центру було внесено дані до табелів обліку робочого часу про фактичне перебування працівників на робочих місцях. Усі табелі обліку робочого часу були затверджені начальником управління праці.

Внаслідок подання до обліку табелів з недостовірними даними, допущено оплату праці за фактично не відпрацьований час у сумі майже 3 тис грн та, як наслідок, зайво нараховано та сплачено внесків до державних цільових фондів на суму понад 1 тис гривень. Про результати ревізії проінформовано правоохоронні органи.

Факти порушення фінансового законодавства приймають за “телефоном довіри” 63-85-90, який працює в контрольно-ревізійному управлінні у Черкаській області щодня.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Арсен 20.12.2010 16:34
Ага, для того щоб геть не відрізнятись від НКВД ще потрібно пообіцяти винагороду за донос. Тоді ми зможемо виховати справжніх малорусичів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Я*** 20.12.2010 13:10
Факти порушення фінансового законодавства приймають за “телефоном довіри” 63-85-90, який працює в контрольно-ревізійному управлінні у Черкаській області щодня.: ЗВОНИТЕ *** !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100