реклама

реклама

Сьогодні на сесії Черкаської міськради депутат Олександр Радуцький дивувався, для чого наповнювати бюджет розвитку міста лише для утримання одного підприємства – «Промелектробуд 2000». Це питання депутат поставив після того, як змалював ситуацію, що склалася навколо Центрального стадіону Черкас.


– Після розгляду бюджетною комісією Програми соціально-економічного розвитку, яку прийняв виконавчий комітет міськради, я звернув увагу на пункт, що стосується капітального ремонту покрівлі західної трибуни стадіону та інших об’єктів, на що закладено 250 тисяч гривень. Я вирішив перевірити, на що ж закладені кошти? Приїхавши на стадіон, виявив, що КП «Центральний стадіон» не робив заявки на департамент освіти та гуманітарної політики з цього приводу. Більше того, у минулому році ми виділили кошти на реконструкцію західної трибуни – 650 тисяч гривень. Тож покрівля була в доброму стані. Вважаю, що покрівля стала протікати після реконструкції об’єкту. Тож підрядник має своїми силами виправити дефекти, – зазначив депутат, повідомивши, що підрядником виступає підприємство «Промелектробуд 2000».

(Як повідомили «Прочерку» в КП «Центральний стадіон», підприємство дійсно не робило заявок з приводу ремонту трибуни. Мовляв, підприємству було сказано робити заявки лише на ті об’єкти, де є проектно-кошторисна документація: це заїзди, бігові доріжки, запасне поле тощо. «Ми готували заявки на 9 мільйонів, то що нам важко було ще дати заявку на 250 тисяч? Проте нас не допускали до проекту реконструкції західної трибуни», – повідомили джерела «Прочерку» в КП «Центральний стадіон»).

Далі Олександр Радуцький пішов у повний наступ на підприємство. Він повідомив, що і електронне табло на стадіоні зроблене не за проектом.

– У кожному місті України, де є подібні стадіони, табло має суцільний екран. На відміну від нашого, яке розділений на дві частини. Всі судді, які приїжджають до нас проводити чемпіонати, просто здивовані, що це в нас за табло таке цікаве! – зазначив Олександр Радуцький.

Депутат звернувся до депутатів з проханням підтримати його запит до обласної прокуратури стосовно перевірки робіт, які приватне підприємство «Промелектробуд 2000» надавало Центральному стадіону у період з 2010 по 2013-й рік. Пропозиція депутата набрала необхідну кількість голосів і була прийнята.

Нагадаємо, раніше Олександр Радуцький вже виступав з пропозиціями звернутися обласної прокуратури стосовно перевiрки роботи приватного пiдприємства «Промелектробуд-2000», проте безуспішно.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100