реклама
Sucurity Police

реклама

З Дня Святого Миколая, 19 грудня, розпочалося у Черкасах вручення новорічних подарунків категорійним дітям. Як повідомила «Прочерку» організатор благодійної акції «Святий Миколай живе в кожному з нас», дружина міського голови Анжела Одарич, першими гостинці отримали вихованці черкаського обласного притулку «Теплий дім».

Анжела Одарич: Масово скуповувати подарунки для дітей люди почали незадовго до Дня Святого Миколая

Анжела Одарич: Масово скуповувати подарунки для дітей люди почали незадовго до Дня Святого Миколая

– Нині вже зібрано 640 подарунків. До акції активно долучаються черкасці. З 16 по 19 грудня люди почали масово скуповували по 50-60 подарунків у день. Цього тижня ми очікуємо до 40 новорічних презентів за добу, оскільки акція ще продовжується, – розповідає Анжела Августинівна.

За її словами, учасники акції вже почала розвозити подарунки у прийомні родини. «Цього тижня ми плануємо виконати бажання дітей із вадами здоров’я у двох черкаських спеціалізованих школах. Також будемо вручати презенти по домівках і на муніципальних ялинка, що незабаром розпочнуться у місті, та на святкуваннях у навчальних закладах. Я думаю, що з початком зимових канікул ми виконаємо усі побажання», – додала пані Анжела.

– Діти часто замовляють солодощі, фрукти, навіть торт «Наполеон» та букет троянд, – зауважила Анжела Одарич.

Традиційно передноворічна акція «Святий Миколай живе у кожному з нас» стартувала у Черкасах з 1 грудня. Її мета – зібрати подарунки для категорійних діток (вихованців інтернатів, будинків сімейного типу, сиріт, інвалідів, дітей, позбавлених батьківської опіки). У п’яти найбільших торговельних центрах міста («Епіцентр», «Плазма», «Будинок торгівлі», «Дніпро-Плаза», «Екватор») та у дитячому магазині «Аіст» установлено новорічні ялинки, на які діти можуть вішати листівки з проханнями. Напередодні Нового року подарунки дітям повинні вручити волонтери.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100