реклама

реклама

У Шполі опозиційною до влади є лише "Свобода"

У Шполі опозиційною до влади є лише "Свобода"

На першій сесії Шполянської міської ради, яка відбулася 16 грудня, представники партій "Батьківщина" та "Фронт Змін" одностайно підтримували усі пропозиції Партії регіонів, включно із кандидатурами секретаря та заступника голови міської ради. Своє обурення цим висловили депутати ВО «Свобода», про що інформує прес-служба об’єднання.

Коментуючи рішення сесії, голова фракції у міській раді, голова Шполянської міської організації ВО "Свобода" В'ячеслав Кішинько зазначив:

"Повна та безумовна здача інтересів шполянської громади "Батьківщиною" та "Фронтом Змін" на догоду регіоналам вже на першій сесії вказує на те, що тотальне тушкування серед представників цих політичних сил вже почало відбуватися. Найцинічніше те, що ці депутати й надалі намагаються грати роль "опозиціонерів", поки ще офіційно не затвердивши коаліцію з представниками антинародного режиму. Втім фактично ставши союзниками Партії регіонів, голосуючи одностайно за усі їхні пропозиції. Ми можемо констатувати: ще навіть не включившись в опозиційну боротьбу, тимошенківці та яценюківці вже від неї відмовилися".

реклама

Коментарі  

 
+1 #9 читач 30.12.2010 22:26
а що для Шполянської громади зробили ви особисто, пан кишінько. Щоб не догоджати регіоналам ви не прийшли на сесію? паплюжити легко, діяти складніше. І чому б міській раді не консолідуватись та не тягнути воза в одну сторону, а не рвати його на частини. не старайтеся копіювати Верховну раду, і не слід політизувати все і всяк. А представники так званого вами антинародного режиму такі ж обранці як і ви. Наберіться мужності і визнайте це. І про яку опозиційну боротьбу ви говорите? Люди обирали депутатів з надією на те що ви будуте працювати а боротьбу залиште для спортивних арен
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 не байдужий депутат 24.12.2010 01:57
Продовження попереднього коментару.

Голосування було таємним і тому не потрібно зараз, після необдуманих заяв пана Кішинько, займатися розвішуванням ярликів. Опозиційність не означає,що потрібно здіймати галас і лемент, не відвідувати ( да,пан Кішинько? Із Вашої фракції тільки один депутат відноситься відповідально до своїх завдань. Він відвідав всі три засідання першої сесії де приймав на відміну від Вас активну участь) та зривати засідання і прийняття важливих рішень тільки в угоду політичним переконанням а не здоровому глузду. У нас на місцях потрібно забути про велику політику і повернутися лицем до буденних проблем, голосувати за конкретні рішення, які зможуть вирішити нагальні проблеми на користь мешканцям міста.
Вибори закінчилися і зараз потрібно працювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 не байдужий депутат 24.12.2010 01:56
Запитання на репліку "Аса" - Хто висував заяви? У яких бесідах? Де побачити чи прочитати результати цих таємних засідань?
Що стосується арифметики, то її можна продовжувати довго і кожним на свій лад. Батьківщина-5 + Свобода-3; Свобода-3 + позафракційні-4 + Громадянська позиція-2; Батьківщина-5 + Фронт змін-3+ Позафракційні-1; Фронт змін-3 + Сво- бода-3 + Партія Регіонів-3. А чому і ні? В регіонах депутати теж мають власні думки. І тд і тп.
Продовження в слідуючому коментарі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 Ас 23.12.2010 17:11
Зміст статті направлений не проти секретаря ради особисто(хай працює на благо громади). Вище зазначені партії підтримували не пропозиції партії регіонів, а голосували за обрання секретарем члена партії регіонів запропонованого мером. Голосування проводилося таємно і ніхто не бачив хто за кого голосував це точно. Але можна вирахувати, адже міська рада складається із таких фракцій. Партія Регіонів-9чол; Громадянська позиція-6, Батьківщина-5чол, Свобода-3, Фронт змін-3, позафракційні-4. Участь у голосуванні взяли 29чоловік. Результати голосування 20-за, 9-проти.
Як заявили у бесідах не голосували ЗА депутати від Громадянської позиції та Свободи. Разом 9 чоловік. Всі решта за. Тому слова Кишінька підтверджуються цифрами, бо якби Батьківщина і Фронт не підтримали то кадрове призначення набралося б тільки 12голосів. А Кишінько правильно зробив,що оприлюднив інформацію. Шполяни нехай аналізують і складають думку про обраних ними, або для них депутатів та питають їх за їхні обіцянки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 шполянин 22.12.2010 16:10
Якби дана особа ходила на сесії, то вона б знало, що регіони до всіх рішень відношення не мають, а підтримують мера, який не входить в Партію регіонів. Щодо секретаря - треба було видвинути свою кандидатуру на посаду, дивись і з "свободи" хтось пройшов (це одне рішення з яким пов"язані регіони).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 громадянин 22.12.2010 10:28
Такі політикани і не дають працювати, якщо якесь нормальне рішення, його політизують і кричать про недоліки, хіба може опозиція підтримати людей коли їх підтримують регіони. Кишіньку бажаю натхнення і розвитку його дара телепатії, оскільки його не було на двох засіданнях, а голосування стосовно секретаря проводилось таємно на першому, нехай процьвітають твої "ХОТДОГИ".
З.І. Напеши доречі як ти піклуєшся про людей як депутат, вимагаючи прийняти незаконне рішення на свою користь, опозиціонер ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Депутат 21.12.2010 19:34
Торгуй тістом італійським і не лізь в політику.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Спостерігач 21.12.2010 19:31
16 грудня було вже 3-тє засідання першої сесії, а секретар обирався ще на першому. Голова Шполянської міської організації ВО "Свобода" В'ячеслав Кішинько, якщо я не помиляюся, був тільки на третьому засіданні 16 грудня , на яке прийшов із запізненням і пішов найпершим. А секретар у нас нормальний як людина і яка різниця в якій партії він знаходиться, головне щоб думав і робив для громади. Кишінько слабак
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Саша 20.12.2010 20:08
убивал бы за такие заголовки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100