реклама

реклама

Білоруські кавеенщики - ведучі святкової презентації "Сільпо" у Черкасах

Білоруські кавеенщики - ведучі святкової презентації "Сільпо" у Черкасах

Магазин «Сільпо» замість «Spar» в Будинку торгівлі, що в центрі Черкас, відкриватимуть 16 липня. На відкритті черкащан розважатимуть фокусник, що був учасником шоу «Україна має талант», команда КВН «ЧП Мінськ», а насамкінець заспіває «Друга Ріка». Про це повідомляють у прес-службі мережі супермаркетів «Сільпо».

Про згортання мережі «Spar» у Черкасах «Прочерк» вже інформував. Цікаво, що поки керівництво магазинів переймається організаційними питаннями, а новий персонал дбайливо розставляє товари на стелажі, то черкащани більше переймаються системою знижок у новому магазині. Принаймні, на цю тему найбільше дописів у відповідному розділі на Черкаському форумі.

Можливо, це візьмуть собі на замітку власники нового магазину, адже їм треба буде добряче попрацювати, щоб черкащани забули про попередній супермаркет. А особливо, щоб не були розчаровані лояльні покупці «Спару» - власники великих знижок. І тут потрібно буде багато цікавих витівок, на кшталт, надрукованого передбачення на товарному чекові (зараз такі передбачення друкують на чеках, що дають покупцям в інших магазинах «Сільпо» міста). Бо черкащани таки звикли до вивіски – «Spar» (яку, до речі, досі не демонтували), і до фірмових кольорів мережі при вході у Будинок торгівлі.

«Прочерк» пропонує ознайомитись з програмою урочистого відкриття супермаркету «Сільпо» 16 липня коло Будинку торгівлі.

11.00 – 11.40 – розважальна програма для дітей;

11.40 – 12.00 – урочисте відкриття;

З 12.00 до 15.00 – виступ артиста-фокусника Олександра (учасника шоу «Україна має талант») і білоруських кавеенщиків з «ЧП Мінськ» (Євгенія Сморігіна та Дмитра Танковіча). Між їх номерами проводитимуться конкурси для черкащан-покупців.

15.00 – 16.00 виступ групи «Dруга Ріка».

Фото: "КП-Беларусь"

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100