реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаською міжрайонною природоохоронною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері  проведено перевірку додержання вимог Закону України «Про ветеринарну медицину» в діяльності управління ветеринарної медицини в місті Черкаси.

Встановлено, що службові особи зазначеної установи неналежно виконували вимоги вказаного законодавства, а саме, не притягували до відповідальності винуватих посадових осіб за реалізацію недоброякісної продукції, не застосовували до підприємств фінансових санкцій, не призупиняли роботу потужностей та не вилучали наявного залишку недоброякісної продукції на підприємствах.

За наслідками проведеної перевірки начальнику Головного управління ветеринарної медицини в області внесено подання, яке розглянуто і задоволено, лікаря Черкаської міської лікарні ветеринарної медицини притягнуто до дисциплінарної відповідальності. Також, визнано недостатньою роботу начальника управління ветеринарної медицини в місті Черкаси, у зв’язку з цим направлено клопотання до Державної ветеринарної і фітосанітарної служби України щодо притягнення останнього до дисциплінарної відповідальності.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100