реклама

реклама

У грудні на Черкащині середній розмір номінальної заробітної плати штатних працівників становив 2726 грн., що у 2,4 раза вище рівня мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму на одну працездатну особу (1134 грн). Порівняно з листопадом розмір заробітної плати збільшився в середньому на 5,6%, порівняно з груднем 2011р. – на 10,0%.

Найвищий рівень оплати праці спостерігався у дослідженнях і розробках, лісовому господарстві та пов’язаних з ним послугах, фінансовій діяльності, державному управлінні, де заробітна плата працівників перевищила середній показник по економіці відповідно в 1,2–1,5 раза.

Значно нижче, ніж у середньому по області, оплачувалася праця зайнятих у готелях та ресторанах, діяльності пошти і зв’язку, будівництві, де рівень заробітної плати не перевищив 70% від середнього по економіці області.

За 2012 рік порівняно з попереднім роком середньомісячна заробітна плата зросла на 16,4% і становила 2508 грн. Про це інформують в Головному управлінні статистики в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100